Click...

Tuesday, January 18, 2011

yo! jom pick shoes.....

i really need to pick sneakers....
elle sport shoes kesayangan hamba,tapak dah nak tertanggal....
itulah teman baik semasa travel,instead of bagpacks...
rasa nak betolkan tapak je or buy another shoes...(buat muka org tgh berpikiak)

tengah berangan nak nike lady shoes tu...memang mengidam dah terlalu lama...
cuma sbb tak mau membaziark(membazir)..bukan pakai selalu...
ada 1 sport shoes or sneakers sudah memadai....
mak suggest beli lah converse...mak den pakai converse,tergeliat biji mata tgknya..hehe
yang sempoi2 je, kalau yg trendy sgt yg pelik2 nanti org kata mak anda hip-hop plak..

ni saje2 gatai tangan tengok2 sneakers menariks-tertariks...

color pink tuu....gurlish sikit plak....
yang ni lain sikit kan...macam tak perasan je kewujudannya di sini..
nice plak..dah mata haku ni pandang kasut ke design ke color dah ni..
nak explorace Nike...jenguk2 je la gamaknya...


15 comments:

Lya Colours said...

pakai selipar jepun je. huhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah nama pun wanita kan..mesti nak ada kaler pink2...heehhehe

mcm kasut sukan yanie..mesti ada kaler pink sket

✿(^^,)✿

Zura said...

purple gitu..

ManjaIxora said...

uiks cantiklah yg pic last tuh.. apa lagi sambar lah satu.. hohoho

oya said...

lya: selipar jepun dah ade..

oya said...

yanie: x semestinya..hehe

oya said...

k.zura: i lolike

oya said...

manjaixora: mmg nk sambar...nk pi usha

cemomoi said...

meghelik... silau mata nih

oya said...

cemomoi: kasik pakai sunglasses ye..hehee

AngahSayang2314 said...

cantik apa pun angah suka pink hehehe

oya said...

angah : saya kadang2..

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking...

kalo free meh la jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

oya said...

noremy : thanks bebeh

Lovely Bella said...

dulu mase muda2 rajin aa pkai sneakers.. skang erk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails