Click...

Monday, January 10, 2011

Rehearsal AJL25

Sabtu lepas pegi UiTM..nak settlekan pasal project..
Dah ke sana ke mari..lama jugak la..
Plus dengan borak2 ngn membe2..lame x jmpe la katekan(2 months)..

Tibe2 maro & ikin ajak pegi tgk rehearsal AJL25..thanks to Maro
 
Suke juga layan ala2 konsert ni..
Venue : Stadium Putra Bukit Jalil...
Before enter tuh, sempat lah bergambar se-suka rasa dulu...
 
Dalam pukul 8mlm kami pun masuk dalam stadium tu...
Selalu masuk pintu atas jer...Ini masuk pintu bawah...
Seat2 untuk artis duduk pada the real AJL berlaku....
I like..dekat dgn stage & feel debar lebih...

Nampak Datuk Siti Nurhaliza datang dgn Datuk K..
Ingatkan nak tengok2 ke..Sebab siti relax jer tgk performance org lain..
Rupenya turn Datuk Siti last sekali..So nak dkt2 tu baru la ke belakang tabir..
Celebrity lain mcm all the time kat belakang tabir..

Bile kedengaran...
"DARI STADIUM PUTRA BUKIT JALIL MEMPERSEMBAHKAN 
ANUGERAH JUARA LAGI YANG KE - 25"
wow!! mmg  Gempaks!!
Memang performance mantap...
I think rehearsal much better..Maybe sbb tgk Live kot..
Mari tgk ada la snap2 gambo...

Bob mantap abih suaranya..Ganti M.Nasir sementara x dtg..
Shahir...best giler time ni..die mcm Edward Cullen Twilight..
Kemunculan awal die berobot menjadi sbbnya ktorg trcari2 mana shahir nyanyi ni..
Dgr suara sajak mcm x bape sgt la..tgk2 Nasha Aziz masuk..moyan kejap..
Hakikatnya, rehearsal lg power dr real one..Ape jadi ek kamu Shahir?

Adira..Turun berbuai..Naik berbuai..agak cliche!!
ok la..Xde cacat cela..Nice jer..Cuma aura x sehebat yg lain..
Anna Rafali..Sama je die perform rehearsal & real AJL..
Tak berapa suke sgt die The Winner..mcm x sesuai jer..
Time tgk ni busy tgk ZahrilAdzim..He's cool guy..Die kata nape x tegur die aritu..
Some day ada rezeki jumpa tu bole la tegur..Arachi??

FT ni simpan kejutan die..so, haruslah tgk the real AJL..
I like his performance..
He is the best..Kreatif tu..Saya hanyut dalam kolam FT..
Lepas abis nyanyi je..FT sebut alhamdulilah..Alo suara comel gitu..

Stacy mcm biasa..Performance die tak menghampakan..Mcm ala2 korea gitu...
Pengeluaran Api tu terasa bahangnya..
Hujan pon best!!!
Noh cute ek..Mmg mantap performancenya..
Mcm pegi konsert hebat2 la..


We can see kat stage mcm mana celebrity ni treat audience...
I think everybody cool jer..Siap lambai2 lagi..
Cuma ada 1 band ni..Lepas perform terus blah & x ckp thanks ke ape..
Then, org nk applause pon mcm x bape nk ada..sbb mcm aik!!
Anggap jer depa letih penat ada la tu hal nak cepat..

Ni insiden yang mengejutkan..Time Datuk Sharifah Aini nak nyanyi..
1st tu screen blakang terjatuh..Then,CUT!!!
2nd kak pah nak nyanyi...*POM* ape mende meletup ntah..CUT!! lagi..
3rd time tu, kami gerak pulang..
Dah lambat sudah kul12tgh mlm..

Tu je la...Anyway mmg BEST..
Saya mmg suka jerit & excited time show ala2 konsert ni..
Hire me if nak kasik gegar itu show..cewah!!

25 comments:

Lya Colours said...

i loike A.P.I

oya said...

lya: me tooo....nyanyi bersama2...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best nyer dier dapat pi tgk

hehehhee

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. best jugak kan~ dapat tengok dekat2..

psstt..kawan awak Maro tu saya kenal lah.. dulu sama2 amik dip kat uitm dungun..heheheee..*selingan :P

cemomoi said...

huh sempat nyinggah situ yea

ManjaIxora said...

uiks.. x tau plak bley tgk rehearsel.. klu tau, nak gak gi sana.. haish..

tulah ramai yg x brp suka AR menang.. ramai yg sokong FT.. smlm x concentrate sgt tgk AJL 25 kat tibi sbb mata kejap bukak kejap tutup.. ngantuk giler..

AiDa AzRyN said...

shahir kalah.. huhu

oya said...

yanie : tu la..tibe2 je terpegi..

oya said...

nafiraa: la ye ke..keciknya dunia..

oya said...

cemomoi: sempat..bukan singgah dah mcm nk stay

oya said...

manjaixora: bole je...xtau gak main ikut2 je

oya said...

aida : pasrah je la...lupe lirik ke xtau la nape die..

rossoneri said...

waaaaaaaaaaaa bestnyaaa, jelesnyaaa.. band manakah?hehehe

oya said...

rosseneri : jgn jeles...band boys..BF

NOOR FATIN said...

wah best tuu. tingin nak pegi. eheh

NOOR FATIN said...

wah best tuu. tingin nak pegi. eheh

oya said...

fatin : tu la kan..ade rezeki pegi..;)

nabilah_2908 said...

bestnya.. :)

hmm...bab ana rafali tu..rata2 tk puas hati..tp apa boleh buat...rezeki dia tahun ni.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

Sharinginfoz said...

keputusan sudah diketahui, what's next

oya said...

nabilah : tu la kan...sume blur bile die menang..adeh

oya said...

sharinginfoz: a'ah dah tau pon..nxt is komen2 psl keputusan la..ok ke x sbnrnya..

A D I A said...

ok la tu ana menang, bagus lagu tu. tapi showmanship ala2 sangkar tu harap jgn sesapa buat dah la, basi! macam kat sarkas. ops.

oya said...

adia : tetap x suke..xtau nape..lain lg layak

AngahSayang2314 said...

wahhh dapat gi yeeeeeeee

oya said...

angah : yeah bebeh...sonok3..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails