Click...

Monday, February 13, 2012

Lawak Ke Der





Thanks to Mr.Oppa belanja tengok teater ni.
Hilang stress gelak sakan tu.
Me watched this theatre with Mr.Oppa & Cik Pot.


As usual kami memang suka duduk depan yang dekat dengan pentas.
Konon2 if ada extra sikit boleh masuk kan.*perasan*
Ni pulak teater lawak,so bila gelak memang x hingat

Nabil as host yang memang versatile.Main belasah jer cakap suka hati dia.
Ada juga part dancing2 & singing2
Flow of the performances
Boboi -> Osbon -> Harith Iskandar -> Osbon -> Boboi
Yang arrow kat atas selang diorang tu adalah Nabil.kan host.


Boboi & gugurl start.Ending dengan 'Datin Maimun'.
Harith Iskandar memang kelas betul buat stand up comedy.
Kite boleh gelak guling2.Boboi pun sama gelak sampai ternangis.
Osbon kurang sikit penangannya.Nabil memang best.

Dah settle gelak sampai x keluar suara.
Jumpa mereka sekejap ambil gambar & sign2 gituw.
Nabil sempat la tegur awat suara ala sakit2 tekak.
Gelak sakannnnnn.Cool jugak take picture with them.
Sambil beramah-tamah-mesra-alam.


Rewind balik before the show start.Terserempak dengan Hans Isaac.
Banyak kali juga terserempak dengan Hans setiap kali pergi IB.
Tengok LAT pun sama2 cuma lain seats jer.Sempoi jer dia.
Then ada la few retis lagi datang tengok LKD.

Me went there dengan Pot.Sempat melepak makan minum at IB cafe.
Jumpa la few retis makan minum bersama gituw.
Habis teater kita pekene Char Kueh Teow lazat sebelah IB tu.
Layan gak eh situ.Supper-derk la kan kejap.

19 comments:

mario said...

amende ni?spam kat komen ke?

oya said...

xde la..ade silap kt coding kot..ok dah

Rinna said...

Wahh bestnyaa tgk LKD kat IB..teringin nak pegi tapi.. tak dpt ler plak.. :)

oya said...

rinna:best3..nnt ade cuci the musical pergi lah if berkesempatan..

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat tgk dorang.. mesti gelak guling2 kan.. :))

oya said...

nafira: smpi nanges gelaknya..

Aida Azryn said...

wahhhh.. ni yang jelez ni.. huhu. :P nak tengok gak. =___=

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

syioknyaaaaaaaaa....jeles arghhh ...huhu

ciEk NiENa said...

mcm best je teater ni. huhuhu

oya said...

aida: nnt ade lagi..tgk jgn x tgk

oya said...

mawar berduri : alolololo..jgn begitu..

oya said...

ciek niena : best tau live performance gituw..

munna said...

mesti best tgk live kan oya....

oya said...

munna: sgt!hehe

dhiera said...

salam, oya~

errr...nak tanye la. oya ni mahira ke? muka macam senior kita dekat asrama dulu la~

form 5 tahun 2001 ke?

ciK LyndaWawa said...

wah..bestnye...huhuhuhuhu

oya said...

dhira: mcm betul jer tuh.. ;)

cik lyndawawa : hehehehe..*big grin*

dhiera said...

aysk la ye??

oya said...

dhira : yesza..u r my junior ye..nice!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails