Click...

Monday, July 04, 2011

Experience Travel to Korea

Syukur alhamdulillah everything going well..
Day 8 we went back to hometown..
Craving nasi lemak,ayam goreng,roti canai & macam2 lagi..

Experiences in Korea
Day 1 - Touchdown at Incheon Airport
Day 2 - Nami Island (Winter Sonata)
Day 3 - Everland (My Love Patzzi )
Day 4 - Full House + Coffee Prince
Day 5 - Fashion Streets
Day 6 -Itaewon + Palace
Day 7 - Seoul Tower + Teddy Bear Museum ( Pricess Hours) + 63 building (My Girl) + Han river + Wax Museum + Aquarium

Tak sangka sampai juga di sana..
With friends pulak tuh..lagi tak disangka..
Ya, we pernah berangan nak ke sana bersama..Like our dreams..
Kita plan from the beginning,discussion semua..Memang buat sendiri..
Cari tempat stay,transport,schedule..Even budget kite calculate..
Dah macam travel agent dah ni..Memang best..

Rasa nak pergi lagi voleh??
Geng2 trip tuh pon sume nak pergi lagi..Bile tu noks..hee..

A few pictures to share

8 comments:

Lya Colours said...

wahh ada ole2 untuk sy x. hihi

oya said...

lya : hehehe..kene korek2 dl..

Anonymous said...

berapa yg akak kna byr g korea?

oya said...

akak worth tau ke sane..x mahal mane..

ToriqManaf said...

Hello cik, ada pertanyaan sedikit, boleh tak listkan street food yg boleh di makan kat korea? (xde pork, meat, etc etc)

oya said...

toriqmanaf: time pegi tu adik membe student sane so die bawa ke tmpt makan seafood..mcm lotteria boleh makan shrimp burger..kebab ade..if seafood bole makan..veggie pizza pon ok..

Anonymous said...

salam. nak tnya, boleh x bgtau cmne nk ke full house tu ye. details sikit..hehee...

khalif_bakr@yahoo.com

oya said...

boleh3..nanti saya email kamu ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails