Click...

Wednesday, July 06, 2011

update WISH LISTS

Asyik la cerita pasal korea2 tak henti2 kan..
It was like 'Eh budak ni tak balik2 lagi ke'..
Close session bout that but if wanna ask anything bout the trip bole jer..

From 


 To

strike KOREA..
Ada lagi country nak travel ni..
Ceh!Around the world la konon..
Oleh sebab dah ke Korea,terlepas nak pergi Dubai..
My aunty ajak ke Dubai coz my uncle have work there..
About 2 months he kat sana then balik sini..
Then ke sana balik..Rasanya lah..Dah banyak kali begituan..

1 more strike wish list is MASTERS..
Alhamdulillah my master complete..InsyaAllah akan konvo nanti..
Thanks to all of you yang membantu & encourage & bagi sokongan kat me..
InsyaAllah..marriage & house akan menyusul..
Berkat doa dan kesabaran..Teruskan berdoa memohon pada Ilahi..

Yang part technology nak change sikit..
Technology ,follow current trend..tak gitu..
Macam nak Ipad but not sure betul ke pakai ni..

p/s: wanna tell A BIG SURPRISE soon..

8 comments:

Elie Lily said...

seronoknya da abis master!
elie ni lambat ag nak abis!
wuuuuu T_T

oya said...

alhamdulilah ellie..
All the best to u & good luck k..

Ieda Al-Habsyi said...

wah nak kawin kot :)

shark said...

tahniah oya dah abes master..uwaaaa saya jeles la cam nie..saya sorang jek tinggal :(

oya said...

ieda : nk dkt dah tu..haha

oya said...

terima kasih shark..ala akan menyusul juga nanti..

Lya Colours said...

marriage, jgn lupa jemput. hihi

Aida Azryn said...

wow! huhu. bila ntah aida dapat p korea. :<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails