Click...

Friday, July 15, 2011

Movie Review: HARRY POTTER & THE DEADLY HOLLOWS PART 2



Bought HP tix awal..Tak sabar punya pasal..
Geng yang sama2 join : Ida, Faiz,Khaty & Mr.Oppa..

We watched the movie at GSC,OU..8.30pm..
Kali ni beli pop corn sebab memasing tak sempat dinner..

The movie BEST !!!
Harry & best friends search for the last Hocruix..
We will see the true story of Harry connection with Voldermolt..
Storyline macam dalam buku...tapi tak amik 100% la..

Ada part terkejut2 jer..Nervous gak..
Then, ada part naik macam roller coaster..Nampak best tu..
Battle memang best..Power sane-sini..
Tapi ada gak part slow sikit..
Terasa nak tengok Harry,Hermoine & Ron tua & anak mereka sila tengok..
Promote pulak kan..


Tengok dengan diorang ni movie tak kelakar pun jadi kelakar..
We enjoyed ourselves..
Paling tak lupa,Faiz leh tergelak kuat..Excited naw!

6 comments:

Aida Azryn said...

ari sabtu ni aida nak tengok ah filem tu. ^^

Zura said...

kureng lah ngan cite harry potter nie..pnah tgk sekali je kat wayang..itu pun ikut mber tgk..

Farihan said...

mcm menarik jer nak buat wishlist mcm ko tu oya

oya said...

aida : *wink*

oya said...

k.zura : tak minat ke..haish!hehe..

oya said...

maro:mcm kan..buat la..mcm set target konon2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails