Click...

Wednesday, April 09, 2014

IPhone or Samsung..

Help me to choose..
Nak Samsung ke iPhone..

iPhone 5S


Samsung Note 3


Samsung S5


Wednesday, March 05, 2014

To KLIA again..

Alhamdullillah..
Parents in law Selamat pergi & pulang dari mengerjakan umrah..

Pergi hantar ramai2..Balik pun jemput ramai2..
Feeling pergi Haji..
Ambil aura umrah tu..boleh?

**Flashback: Dulu pergi umrah temankan Mak..Itu pun Mak bagitau lambat..Memang tak prepare apa2 pun..Pergi balik takde plak org hantar beramai2,jemput beramai2..Even pegi sana pun tak ramai yang tahu..**

PIL pergi Umrah under Andalusia..
Bole tahan ramai..
PIL cakap kat sana pun ramai..

**Flashback:Dulu time pegi tak ramai sangat la..Alhamdulillah senang & selesa..Rindunya..

PIL pegi naik Oman Air..Touch down Oman..jalan2 kat Oman jugak lah..

**Flashback:Naik MAS..berpisah dgn Mak dlm flight tu..Mak duduk First class..kita duduk economy class dengan Atuk & Nenek yg baru kenal kat situ..sbb dh biasa naik flight tolg2 gak la Atuk Nenek tu..time nak kene tulis stay mana & passport no segala naik atas first class jumpa Mak..1st time tgk 1st class kerusi mcm kerusi urut tu ha..

PIL pegi Madinah then ke Mekah..
Ada la visit2 tmpt kt sana..
Kita dengar ni pun rasa excited..

Semoga saya & suami dapat sampai ke sana menjadi Tetamu Allah..
InsyaAllah..



*****kat klia tu terasa rindu nak naik kapal terbang******



Tuesday, February 18, 2014

Husband's birthday 050214

As usual tepat kul12am kene call cakap Happy Birthday..
banyak kali call..tertidur da..then baru jawab after 30mins later..

My plan konon2 nak surprise him..tapi takut plak bila balik nanti he takde kat rumah..
So kita bagitau je lah nak celebrate...
Then kita celebrate dekat KLCC..

Makan at Chilie's KLCC..
Nostalgi tempat tu first we met..
Then, ada la buat surprise birthday party to him with his bestfriends..

Dah settle makan borak2..
Fazura,Sara Ali & the geng pun ado..
Balik tu pergi kat kereta then bagi Presents..
Organizer & Sweater..Hope he suka la..

Wishing him the very best & May Allah bless us..Amin..




OPPA....YEOBO...SARANGHAE...

Friday, February 07, 2014

Celebrate Our 1st Anniversary


Kitorang ni celebrate biasa2 jer..

12 Jan (Saturday)
Tepat pukul 12am I gave him present..



Ok tak? tak pernah lagi bagi engrave pen ni..
Sheaffears the chosen one..
My mom expert pasal pen ni so she yg excited time beli ni..


Bila siang ada kenduri kahwin cousin dia..
Lepas kenduri kitorang tengok wayang dgn his siblings sekali..
Kitorang tgk cerita Hercules..Rate: 3/5
Begitulah anniversary day kitorang..
Eh mcm tak celebrate je kan??

Actually....

The whole week tu kira mcm celebrate la..
Saya cuti the whole week..sbb Selasa(Maulidur Rasul),Rabu(Negeri 9 cuti) & Jumaat(Thaipusam)..Nice kan..

13 Jan (Sunday)
Me & hubby pergi manjakan diri dekat Jojoba Spa..
My husband pernah cakap yang dia paling suka Jojoba Spa ni..
I surprise him with spa ni lah..Memang best hokay..Recommended!
Then jalan2 sikit lah kat Times Square..
Sempat shopping & makan2..
Plan nk ke Bukit Tinggi kecundang sbb cuaca tak mengizinkan



14 Jan (Monday)
Celebrate dekat Renaissance Hotel..
Makan Japanese Food..Sagano Japanese Restaurant..
Saya suka sangat..It was my favourite..
Thanks sayang!!!


15 Jan (Tuesday)
The husband kerja..so nya siang beraktiviti sendiri lah..
Just relax kot..Petang tu amik husband dari tempat kerja..
Mlm tu layan Nasi Lemak Sedap..

16 Jan (Wednesday)
The husband kojo lagi..kita pun jalan2 ngn Mak..
sampai ke Shah Alam beli tudung uols..

17 Jan (Thursday)
Plan nak ke Melaka..tp ada probs sikit..so tak jadi..
Lepak dating kat rumah jer lah..

18 Jan (Friday)
Rumah dia dekat ngn Thaipusam tu..so pagi relax je kt rumah..
Petang2 tu layan movies la..sbb xtau nak layan apa..
Balistik pun jadi lah..janji keluar dating ek..rate cite tu: 2/5

19 Jan (Saturday)
Boss keje..Apa aku buat ek..kelupaan sudah..
yang pasti amik dia kerja & pegi cari Rasta kononnya nak pegi besok harinya..

20 Jan (Sunday)
Boss busy keje..Balik ke tempat asal..

kan simple tuh..if ada rezeki bulan lain pun boleh pegi jalan2..
This year ada chance ke Overseas ni..kempunan hahahaha

Tuesday, January 28, 2014

Our 1st Anniversary 12 January 2014



Alhamdulillah
Setahun sudah berlalu 
 Semoga perhubungan suami isteri ini diberkati oleh Allah



**celebrate la sikit2 tp gambar Mr.husband tak upload lagi..haish*


Tuesday, December 31, 2013

Teater Bahanya Wanita

Tengok teater Bahanya Wanita with mr.husband & my bestfriend Pot
Pelakon2 teater ni Hebat ok..
Umie Aida, Erra Fazira, Nora Danish,Zizan Razak, Johan Asaari, Erma Fatima, Ziela Jalil & ramai lagi..

it was Awesome !!!!
Zizan memang lawak spontan..
Tak henti gelak hokay..





Friday, December 20, 2013

Lawak ke Der 3 at istana budaya

We love theatre ke we love datang Istana Budaya..

Lawak ke der 3 in the house yaw..
This time tengok JAMBU,Harith Iskandar,Nabil & Douglas Lim..
Douglas Lim memang semua terkezut..Betul2 kelakar hokay..
yang lain tu kita sedia maklum..
Time kitorang pergi tu ada buat rakaman sekali..
Harap2 tak masuk lah dalam tv..sbb nnt nampak 2 ke 3 kali ganda..aduyai..

with hubby

 with bestie

1st time pakai peplum..ok ke ek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails