Click...

Wednesday, May 14, 2014

Girls Day Out...outing with bff at Solaris


Lepak kat Solaris Mont Kiara...
1st makan kat Caffe Bene then makan kat Mr.Dalgolbi..

Borak2 sakan..lama tak jumpa kan..
Thanks husband bagi chance jumpa my cheerful friends...

Tuesday, May 06, 2014

Zumba time

Best la zumba ni..dance2..
Me suka workout dgn senam aerobic or dancing2...


Monday, May 05, 2014

Oya dah ada instagram...


Baru nak berjinak2 gitu...
Share2 gambar..repost gambar orang..
Tengok2 gambar orang..komen2..like2...
let's intagram uols...
http://instagram.com/mahira_oya#

NO MATTER WHAT ALWAYS BE OR FEEL  POSITIVE

Wednesday, April 30, 2014

Finally I have my new phone..Phone apakah itu..

Syukur Alhamdulillah ada rezeki dapat beli phone..
Cuba teka phone apa...
Belum puas explore sangat lagi..
Kes selepas beli phone pun kepeningan bila tak aktif lagi..
Bila dah aktif meroyan ngn phone la gamaknya..
Still new..beginner lagi..Serius macam budak2 baru dapat phone..

So much thanks to husband yang join venture ada la share bape percent beli phone ni..
Sharing is caring ye..
For those yang rindu nak berwhatsapp ngn kita (perasan lebih) now dah boleh ye..
Bukan takat whatsapp..wechat,line,kakaotalk(apa lagi?)
Dah ada Instagram (orang lain dah beribu post dah..baru nak terhegeh kan)
Sila lah follow pada yang sudi.. http://instagram.com/mahira_oya#


My New Toy -- My PA --- My Phone 





Wednesday, April 09, 2014

IPhone or Samsung..

Help me to choose..
Nak Samsung ke iPhone..

iPhone 5S


Samsung Note 3


Samsung S5


Wednesday, March 05, 2014

To KLIA again..

Alhamdullillah..
Parents in law Selamat pergi & pulang dari mengerjakan umrah..

Pergi hantar ramai2..Balik pun jemput ramai2..
Feeling pergi Haji..
Ambil aura umrah tu..boleh?

**Flashback: Dulu pergi umrah temankan Mak..Itu pun Mak bagitau lambat..Memang tak prepare apa2 pun..Pergi balik takde plak org hantar beramai2,jemput beramai2..Even pegi sana pun tak ramai yang tahu..**

PIL pergi Umrah under Andalusia..
Bole tahan ramai..
PIL cakap kat sana pun ramai..

**Flashback:Dulu time pegi tak ramai sangat la..Alhamdulillah senang & selesa..Rindunya..

PIL pegi naik Oman Air..Touch down Oman..jalan2 kat Oman jugak lah..

**Flashback:Naik MAS..berpisah dgn Mak dlm flight tu..Mak duduk First class..kita duduk economy class dengan Atuk & Nenek yg baru kenal kat situ..sbb dh biasa naik flight tolg2 gak la Atuk Nenek tu..time nak kene tulis stay mana & passport no segala naik atas first class jumpa Mak..1st time tgk 1st class kerusi mcm kerusi urut tu ha..

PIL pegi Madinah then ke Mekah..
Ada la visit2 tmpt kt sana..
Kita dengar ni pun rasa excited..

Semoga saya & suami dapat sampai ke sana menjadi Tetamu Allah..
InsyaAllah..



*****kat klia tu terasa rindu nak naik kapal terbang******



Tuesday, February 18, 2014

Husband's birthday 050214

As usual tepat kul12am kene call cakap Happy Birthday..
banyak kali call..tertidur da..then baru jawab after 30mins later..

My plan konon2 nak surprise him..tapi takut plak bila balik nanti he takde kat rumah..
So kita bagitau je lah nak celebrate...
Then kita celebrate dekat KLCC..

Makan at Chilie's KLCC..
Nostalgi tempat tu first we met..
Then, ada la buat surprise birthday party to him with his bestfriends..

Dah settle makan borak2..
Fazura,Sara Ali & the geng pun ado..
Balik tu pergi kat kereta then bagi Presents..
Organizer & Sweater..Hope he suka la..

Wishing him the very best & May Allah bless us..Amin..




OPPA....YEOBO...SARANGHAE...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails