Click...

Wednesday, April 30, 2014

Finally I have my new phone..Phone apakah itu..

Syukur Alhamdulillah ada rezeki dapat beli phone..
Cuba teka phone apa...
Belum puas explore sangat lagi..
Kes selepas beli phone pun kepeningan bila tak aktif lagi..
Bila dah aktif meroyan ngn phone la gamaknya..
Still new..beginner lagi..Serius macam budak2 baru dapat phone..

So much thanks to husband yang join venture ada la share bape percent beli phone ni..
Sharing is caring ye..
For those yang rindu nak berwhatsapp ngn kita (perasan lebih) now dah boleh ye..
Bukan takat whatsapp..wechat,line,kakaotalk(apa lagi?)
Dah ada Instagram (orang lain dah beribu post dah..baru nak terhegeh kan)
Sila lah follow pada yang sudi.. http://instagram.com/mahira_oya#


My New Toy -- My PA --- My Phone 





12 comments:

Nafira usof said...

waahhh.. iphone model terbaru nih! tahniah2~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

syiok la dapat Iphone 5 lagi tu :) ...tumpang happy :P

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

syiok la dapat Iphone 5 lagi tu :) ...tumpang happy :P

Kakzakie said...

Senyum sampai telingalah nampak gaya Oya ye... Dpt iphone 5 pulak tu:)

NARDtheNERD said...

best nya iphone.. :)

A D I A said...

kita android user, tak minat iphone. but what happened to ur old handphone?

oya said...

nafira: xde la trbaru sgt...lg few months jd lama dah bila kuar iphone baru..

oya said...

mawar: thanks dear

oya said...

kakzakie: senyum tu ofcos..bertmbh senyum nk explorace phone ni

oya said...

nard: happynya!

oya said...

adia: phone lama hang smpi rosak..pening kn

Ms Haslina said...

alhamdulilah, tumpang happy tgk kawan2 happy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails