Click...

Wednesday, March 05, 2014

To KLIA again..

Alhamdullillah..
Parents in law Selamat pergi & pulang dari mengerjakan umrah..

Pergi hantar ramai2..Balik pun jemput ramai2..
Feeling pergi Haji..
Ambil aura umrah tu..boleh?

**Flashback: Dulu pergi umrah temankan Mak..Itu pun Mak bagitau lambat..Memang tak prepare apa2 pun..Pergi balik takde plak org hantar beramai2,jemput beramai2..Even pegi sana pun tak ramai yang tahu..**

PIL pergi Umrah under Andalusia..
Bole tahan ramai..
PIL cakap kat sana pun ramai..

**Flashback:Dulu time pegi tak ramai sangat la..Alhamdulillah senang & selesa..Rindunya..

PIL pegi naik Oman Air..Touch down Oman..jalan2 kat Oman jugak lah..

**Flashback:Naik MAS..berpisah dgn Mak dlm flight tu..Mak duduk First class..kita duduk economy class dengan Atuk & Nenek yg baru kenal kat situ..sbb dh biasa naik flight tolg2 gak la Atuk Nenek tu..time nak kene tulis stay mana & passport no segala naik atas first class jumpa Mak..1st time tgk 1st class kerusi mcm kerusi urut tu ha..

PIL pegi Madinah then ke Mekah..
Ada la visit2 tmpt kt sana..
Kita dengar ni pun rasa excited..

Semoga saya & suami dapat sampai ke sana menjadi Tetamu Allah..
InsyaAllah..



*****kat klia tu terasa rindu nak naik kapal terbang******



9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum oya. alhamdullilah. selamat sudah umrah mertua awak.. bestnya.. doakan sheila dan suami dapat ke sana dalam masa terdekat ya ~~~

oya said...

semoga sheila & suami dapat menunaikan umrah..amin..

NARDtheNERD said...

atuk kite cerita pun best.. kite nak gi jugak la.. :)

Fazleyatul Aini said...

semoga selamat pergi dan selamat pulang

oya said...

nard: insyaAllah

oya said...

Fazleyatul Aini : dah selamat pulang

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tengok flight teringat MH370.....
#prayformh370 #prayforsofuanibrahim

oya said...

mawar: #prayformh370 hope everything okay

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails