Click...

Monday, July 11, 2011

Makan-makan at CHARM

Craving sotong celup tepung yang best bole pi sana...
Dating time with oppa.
Oppa mai datang naik kereta adik dia.Bukan nak bagitau.
Siap tak perasan kereta tinted lambai adik tapi adik tak nampak.

Dah tengok 2nd movie tu kita harus sekfan dulu.
Sambil jalan2 tu ternampak ada 1 couple makan Sotong Celup tepung.Teruja!
So, we decide makan kat situ.Sedap Gell makanan di situ ke kami lapar.
But I think memang sedap thai food.Tapi interior ala2 arabian style plak rasa.

Enjoice the pictures taken dengan phone jer so blur2 gaks la.



fresh orange & apple juice


Ada buaian 


Nasi with Thai Chicken (lupa nama sebenar)

Tom Yam Seafood.(Sedap sangat teringat pulak sekarang ni)


Nasi with Chicken Chop.(Sedap kuahnya lain dari lain.Layan!)

8 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

romantik lah tempat makan tu, best2 :)

Lya Colours said...

i loike tomyammmmm nyam nyam

Zura said...

seleranye...

haslina said...

sukanya dengan sotong tu. fav tu.
mmg nampak semua makanan yummy gitu.

oya said...

ieda : tmpt tu romantik..tp sekeliling x privacy pon

oya said...

lya : me tooo....lazat!

oya said...

zura : kan..tu baru tengok..makan lagi la macam Naga..

oya said...

haslina : kita serupaaa......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails