Click...

Thursday, February 02, 2012

Garret PopCorn + Shopping at Camel & East India

Plan nak keluar nak beli sesuatu..
Ajak my lil sis & my mom nak ikut sekali..
End up kami bertiga ke OU..

Awal pagi dah pegi..Malas nak fikir parking takde ke apa kan.
Attracted kat Camel Active Sale.
Leather shoes.Earth Color.Semua pun nak cantik.
So apa lagi,terbeli 2 kasut.aiseymen!

Jalan punya jalan otw nak makan kat Dave's Deli.
Terlalu awal so foods macam belum nampak lagi.
Ternampak Candylicious shop.Colourful sangat.Teruja!
Chocolates,Candy,Lollipops & barang2 berkaitan mewah di sana.
Oleh sebab our chocs banyak lagi kat fridge.Not buying anything from there.
Just bought Garret Caramel Crisp Popcorn yang superlazat.



Konon2 nak beli roti kat Jusco.Tak jadi but pergi supermarket beli air.
Excited tengok tako yang selalu orang queue panjang2.Ni tak yah queue langsung.
Beli yang prawn tako.Makan lah sorang satu bagi alas perut.Eh dah alas dengan popcorn gak.

Jalan2 lagi before lunch time dekat kedai favourite Mak iaitu Dave's Deli
1 more shop that makes me excited.My adik pun excited juga sebab leopard print merata.
Wannagohome shop.Feels like home.haha.
Ini yang nak bagi berangan for future house ni.Masuk dalam Wishlist.

Okay.Makan lunch time bebeh.
My mom terigin lamb chop.Me & my sis macam biasa chicken parmagiana.
Mushroom soup & french fries.Giler kuasa mengorder makan macam ape jer.
Kenyang sampai dinner ye.


Okay sambung shop sikit2.My sis yang semangat pulak.
Forever21,cotton on & lain2 lagi.Adikku nak cari baju.Saya tengok2 sekali.
Ha, tershop kat East India.Baju wedding my sis done!rasenya la.
Cousin's wedding punya baju tema takde lagi ni.sigh!

6 comments:

shark said...

sedapnyerr oya..ciss shoping di east india x ajak saya ;p

Zura said...

candylicious...br dgr nama kedai nie..

oya said...

shark:sedap gilos.termasuk sebab tgk sale & tershopping brng yg x sale pun.

oya said...

k.zura:same la kite.sila pergi.akan teruja dengan chocs n candy berlambak.

Aida Azryn said...

aida xmakan mushroom. hehe. :D

Fakir said...

kencang post nih dengan gamabr2 menarik melaparkan aku.. hehehe.

terus menulis untuk ummah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails