Click...

Wednesday, January 12, 2011

New gadget for baby black...

Haritu terpegi Low Yat..
Ada 'ter' sbbnya decision made time masuk kete oppa..
Oppa nak beli printer...Die nih printer pakai macam 'pakai-buang'..
Dah dekat 3-4 printer dah beli...Buat koleksi kah? Ontah la..

Kat Low Yat, jumpa lah 1 kedai nih..
Then lama gell orang kedai tu ngn customer..
Oppa nak2 gak kedai tu..Macam takdo kodai lain jo..
Saya dah malas nak menunggu..ape laie...Round tempat lain la..

Masuk kedai IT Gadget...
Mula la pertarungan shop till me drop kat situ...
Tengok headphone pon sikit punya lama..haih!! *sebab Murah noks*
Belek harga CD kosong & DVD kosong...Then compare2 kan..mane yg berbaloi2...*lame gaks*

Shopping barang baby plak...
Kahwin pun idak lagi dah ada Baby...
Memang cari nahas nih....~lol~
Baby black iaitu My Car, City Black Metal..heeee
Belikan die(mcm human plak), Mp3 Player..

Bukan lah die leh dengar tapi saya tolg dengarkan..
Siap ber'remote' lagi...
Tapi remote tu baru guna 2 functions je iaitu FWD & PLAY/PAUSE..
Kat remote tu banyak gak butang2 leh tekan..
Ape kejadah letak banyak2 if x leh pakai..Nanti lah check it out yaw!

Baby behave k....Nanti nak wat medical check-up...
Insya-Allah nak beli sedikit barang lagi untuk baby black...
Nanti baby black dapat geng baru...
Looking fwd nak naik kete baru, adik iparoppa punya baru nak kuar nxt month yaw!

13 comments:

farra8979 said...

same.. me car oso name bb black..

ManjaIxora said...

kwang, kwang, kwang..

xper verangan dulu.. practise nnt kawin dah ada baby betui2 xder kekok.. hahaha..

i loikke black kaler.. hohoho

oya said...

farra : same ek...yeay geng..sep sikit..

oya said...

manjaixora: hahaha...praktis tu...xpe..baby betul2 adalah baby anak sedara,kwn2....
ya..hitam itu perilis..*tibe2*

Lya Colours said...

bila nak beli kete baru ni
hoih mampuih merajuk kete sedia ada ni, terus x leh p keje
hahahah

oya said...

lya : ishh jgn begitu...syg gile kt kete ni..teman hari2 pegi & balik keje..g sopping..g jln2...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

masa pakai kancil dulu...ada gak pasang mp3 player tu

ehhehehe

mario said...

dah murah dah skrg player tu kan... tp tak baik sbnrnya...sound dia tak bape best...hehe

oya said...

yanie : ye ke..hehe..ye la mende ni da lame kan..

oya said...

mario: bukan takat murah, free pon ado..hahaha..dl rasa cam mahal sikit la kan...sound die buat mase ni ok lg..

|| NaFiRaa || said...

kekeke.. jaga kete cam jaga anak eh.. tu kira cam beli menan anak2 lah yer..hehehehe

cikCEPET said...

da lme ta g sne...
besh dpt usha gadjet baru,,

heheee
:))

Zura said...

gadget yg akak idamkan sekian lama..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails