Click...

Friday, January 28, 2011

Backup Pictures + Eiffel Tower

time saat2 lappy sakit tenat...
sebelum nak format... 
busy backup gambar2 yang ado...docu yg penting..& lagu..(penting ke..ahaks)
focus pada folder gambar la...mmg sgt banyak..
ade tu 1 folder bole sampai 1G...
adakah nak backup perlukan lappy lagi 1 nak kene masukkan semuanya..
external HD plak corrupt...
mana la tak sampai bergiga2...1 gambar ni jer snap nak dekat puluhan..
cer tengok sat....





ha...baru ado kitorang...haiyak!!

tu baru letak sikit jer...kalu x jenuh nak upload kt sini..
sehingga bertemu lagi nya Paris...
tetiba rasa nak buat Travel Log..(travel itu hobby la kengkonon)

15 comments:

NOOR FATIN said...

sy nak sgt honeymoon kat paris. impian dari kecik nih. hehe

oya said...

fatin : really???insyaAllah bole tuh..

nabilah_2908 said...

suh la tukang format tu backupkan semua... so tk payah susah2 kita nk backup..bnyk tu... ;)

wah...seronoknya..dah pernah sampai sini..huhu...



jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

cemomoi said...

ni nak format crita travel la yea

Lya Colours said...

wooowww eiffel im in love. hiihi

sal said...

waha cantik gmbo..bila bole sampai..

cikCEPET said...

paris..!!

emmmm na itot...!!
:))

oya said...

nabilah : selamat sudah..

oya said...

cemomoi : mcm nak je

oya said...

lya : me too

oya said...

sal : bila2..cewah

oya said...

cikcepet : lame sih dulu

Lovely Bella said...

hope lappy aku sehat walafiat ,. huhuh tgh buat sistem nih.. kang x siap mampuihh!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best nyer oya dah sampai kat sana

(^^,)

AngahSayang2314 said...

macam mana leh sampai ke sana???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails