Click...

Thursday, January 27, 2011

handbags + mimpi kita

Saya hantu handbag...
Suke betol tgk handbags & kadang2 tu terbeli..aigoo!!
Handbag yang saya pakai skang ada la 2-3-4-5...lol..suka tukar2 la..

Every sem kt kelas handbag pon different2..
My friend realized..Die nih mmg suke tukar handbag ek...Yeah bebeh..!!
Tapi kan..tapi kan..last year langsung tak beli handbag baru tau..
Sbbnya my sista belikan lots of handbags time pg London..
Harus borong,jarang pegi kan..
Ade la dlm 5-6 handbags...Itu cite 2010..

Bags yang pakai sekarang  adalah....

Bags yang sis beli Year 2010 tu...
Bag yang dibeli handbag di Jakarta Middle Year 2009..sampai skang leh pakai lagi..
Bag yang dibeli handbag di Perth End of 2008,sampai skang still jadi handbag favourites..
Itu tak masuk cerita beli kat sini...Haha..

Handbag2 lain  ada jadi kat muzium hadbag collection kami...
Nak start tukar2 pakai sumenya skali la..*konon*

Anyway, handbags yang dah puas pakai, kami share mom & sisters..
Tu yang jadi lagi banyak collections...

Haritu boleh dikatakan early this year ni, beli handbag baru....VINTAGE...
and today, survey tengok handbags..macam nak terbeli lagi satu..ottoke!!!
Terperasan handbag kat Mimpi Kita...
Mimpi Kita, a new shop just lauched at Bangsar.Nak tau Click here

I like leather handbag.....& now Vintage....
Uols hantu handbag tak..

8 comments:

shark said...

suke suke ;p

oya said...

shark : kan kan..

Zura said...

akak xreti pkai hbag tukar2...klau dh satu tue..satu tue jelah pakai smpai lunyai..

oya said...

k.zura : ade org gitu...kalau time mood malas sy x tukr sgt pon..haha..

Lya Colours said...

hantu tak hantu sangat la bab handbag ni
dalam pada tak hantu, siang tadi baru confirm beli handbag online shopping.,muehehehe

oya said...

lya: same lah kita

NOOR FATIN said...

tak hantu sangat :P

qellissa said...

i pon hantu henbeg!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails