Click...

Tuesday, March 22, 2011

What can I say....

Tiba2 mood nak tulis tak berapa nak semangat sangat..
Nak tulih entri movie marathon pun malas..
Nak tulih entri pemenang dah dipilih, still dalam pemilihan lagi...Sabar k..

My mood pun x tentu...confuse,tak paham,pening...Macam2 ada...
Dengan thesis dah nak sampai masa untuk submit..Tiba waktu & detik sahaja ni..
Dengan sadness timpa in my life...Kehilangan orang terchenta..
Teringat my late father juga...Life have to move on..

I know that other people ada yang lagi sedih daripada saya...
Sometimes bila mende2 macam ni happen, make us think who are those people yang masih sayang kat kita..

"She was a girl who knew how to be happy even when she was sad. And that’s important—you know "
Marilyn Monroe

alamak terbest banyak plak....

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together." — Marilyn Monroe



"Give a girl the right shoes, and she can conquer the world."
Marilyn Monroe



"The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream."
Marilyn Monroe

3 comments:

zente@eyka said...

"The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream."
— Marilyn Monroe


i like it..sebab itu hobi xente suka tido..ngeh ngeh..

Mario said...

yg last tu best...

Lya Colours said...

bila kita asik teringat pada mereka yg dah tiada, sedekahkan al-fatihah dan yasin, kerana itu lah penghubung kasih kita dgn mereka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails