Click...

Monday, March 28, 2011

Movie review : SUCKER PUNCH sucks & The Eagle OK...



SUCKER PUNCH cerita orang mental..
berkhayal..macam main video game..it's not my taste la..
pasal perempuan ni kene masuk kat pusat mental yang telah dihantar oleh ayah tirinya..
pastu macam2 lah imiginasi..sampai dah melalut pon ade..paling tak best, plan tak jadi sebab ada pembelot..really2 hates pembelot sampai tercakap BODOH..
tak pernah tengok wayang rasa nak bengang..ni bagi sebijik..
tengok muka pembelot tu lagi la..last2 kene bunuh..padan muka..

The Eagle...Bole tahan la cite tu..Pada yang suka epik & lawan2..
Nak mempertahankan negara & maruah bapa nya..
He sanggup mencari The Eagle tu..Menariks la cerita tu..

Mode : kerja banyak sangat..ini pon time lunch kejap buat entri..pastu sambung balik..
& tak sabar for this friday & saturday InsyaAllah...nak hilangkan stress yaw!!!

9 comments:

Lya Colours said...

ish awak ni memang rajin movie ek
tahun ni tak rasmi lagi pergi movie
layan dvd je. huhu

oya said...

hehehe..tu la nya..
nnt nk pasang wayang 1 kt bilik..hahaha

Zura said...

suke nau oya layan movie omputih nie erk..

zahidah dihaz said...

lama dah tak pergi tengok wayang....saya bukan kaki wayang..hehehe



New Entry: Secret Garden

Rina Rossoneri said...

hahaha marah beno nih..ini mmg betul2 suck ni haha

oya said...

lya : ade teman rajin la juga..

oya said...

k.zura : suke amat..

oya said...

zahidah : saya opposite kamu

oya said...

rina : agk la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails