Click...

Thursday, March 31, 2011

Nuffnang Premier Screening - HOP

Thanks to Nuffnang for the free movie tickets.

The movie : HOP
Movie ni cute, funny & fun..
Sesuai for chillax..Kelakar la..
Easter Bunny yang cool..Candy yang super-banyak..
Hilang stress, asyik gelak jer..

Citer ni pasal Easter Bunny(E.B) ni dari kecik minat main DRUM..
Time kecik main gendang rebana tuh & bile dah besar main DRUM & lagu x hingat ROCK wuuuu...
Bapa dia nak bagi takhta Easter Bunny (hantar candy & chocs kat Kanak-kanak time Easter la kan)..
Tapi E.B ni tak minat..So, die larikan diri...
E.B world ni penuh dengan gula2..even E.B berak gula2 hokay..

Bila E.B datang ke real world..
Terjumpa Fred..Sape Fred ni ye..He nih problem sikit..
Macam malas nak keje..Susah nak cari keje..Ade jer tak kene..
Bapa dia bengang dgn die..Apa nak jadi lah dgn anaknya..
Yang lain menjadi, yang sorang ni jer..Terlalu memilih kerja..

Fred & E.B terjumpa di Mansion boss kakak Fred..
Kat situ lah macam2 kerenah berlaku..
Fred memula tak dapat terima E.B..
Then die teringat kes time die kecil pernah nampak mereka..
Happy sangat sebab mereka exist..
E.B masuk You Got talent..Siap terpilih tu..
Fred plak ade idea dah nak kerja ape..

Ade 1 time tu..kakak Fred datang Mansion..
E.B transform jadi patung..Kakak Fred suke sangat..
Comel!!Macam hidup sebab panas jer..
Pink Berets pon comel..Power nih!
Time depa nyanyi kt pementasan tu pon cool...
Lagu2 dalam cerita tu memamg very the Best!!


Agenda before movie..
Dinner kat Sakae Sushi..Makan ok2 ajer..
Dessert at Baskin Robbin..Wednesday kan Pink Day so dapat diskaun..

Anyway, thanks to Suzana kerana temankan saya tengok wayang..

8 comments:

Lya Colours said...

eh oya simbol merah tuh macam something je. cuba baca ni
http://beautifulnara.com/simbol-apakah-ini-buat-hati-ini-seram-sejuk/

oya said...

itu lah..ade few orang dapat jugak tuh..
kene bukak ni tengok..http://lambangmisteri.blogspot.com/

ManjaIxora said...

wah.. pergi juga yer.. i pun pergi smlm.. bestkan citer nyer.. sumernyer super duper cute.. kan kan kan..

eh, i pun dpt gak lah.. memula xmo amik.. tp dia suruh amik, i amik gak lah.. huhuhu

oya said...

manjaixora : pergi...tu la..mcm i is dtg lmbt,die bagi jer pastu muka serius kn..so amik jer la..hehehe

Cute MuM said...

oo..orang yang muka serius tue bagi benda tue ker.. cute mum pelik gak.. tapi tak dapat pon benda tue.. huuuh..

nairaariaa said...

waaa best nye...hee~cm nak pg tgk gak la...

nairaariaa said...

waaa best nye...hee~cm nak pg tgk gak la...

zahidah dihaz said...

lamanya dah tak tengok wayang...

check out, ada tag untuk awak kat blog saya....


New Entry: Says.my: Jom tambah duit sampingan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails