Click...

Wednesday, March 30, 2011

tayar meletops!!!

KEBABOM !!!

Yesterday....
Lagi sikit nak sampai entrance office...
Tayar meletops!!bergerak dengan besi...
Berhenti kat tepi..then, pikir nak call siapa..

Pastu call kak long...She kata la call bengkel bagai, then teringat tayar spare..cer tukar..
Ohhhhh...tak pernah tukar sendiri..tapi pernah tengok..Last2, officemate tolg tukarkan tayar spare..
Lunch time tu tukar la tayar baru...
Cemas gak nak drive..macam ala2 nak fobia..tapi harus beranikan diri juga..

I think bulan March ni..macam banyak pressure..
Lepas satu-satu musibah menimpa..
Tuhan bagi dugaan pada umatnya..
Then, I wonder seperkara yang tak pernah terpikir akan berlaku..And it happen..Tak disangka..
Anggap jer itu sebagai DUGAAN...
Terimanya dengan REDHA...

12 comments:

Lya Colours said...

kita pon tak reti weyh tukar tayar. mintak simpang la kalau tayar meletup tgh jalan, meraung nnt. huhu

nuraitul said...

sabo2..ujian semua tue nak nguji kte..jgn sedih2 k..

zahidah dihaz said...

nasib baik bukan kat highway...huhuhuhuh


New Entry: Nostalgia: Lagu zaman sekolah rendah

Zura said...

ppuan pun kena th hal2 kete nie oya..

ozzy said...

Assalam..

Kadangkala cabaran itu manambahkan lagi pengalaman hidup..

Rina Rossoneri said...

nampaknya kita kena belajar cam ne nak tukar tayr

oya said...

lya : tu la...susah gk x reti ni..tp kerahan tenaga sndiri x kuat mane..

oya said...

nuraitul: thanks k..

oya said...

zahidah : syukur...cuak juga

oya said...

k.zura : tahu tu tahu juga la..tp tenaga x bape nk ado sgt..

oya said...

ozzy : a'ah kan..cabaran & pengalaman seiringan..

oya said...

rina : begitulah..fighting!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails