Click...

Monday, December 13, 2010

konvoi wedding + ice cream....sooka!!

seharian pegi wedding...ada 2 invitations...
konvoi starting point kat rumah saya...
3 kereta di sini & akan berjumpa lagi 3 kereta di Caltex, Kuang..
kami dah gerak..
keluar rumah & pegi simpang atas ada traffic light..
belum pegi jauh kiranya baru kt area rumah saya..
kereta belakang dah sesat...lawak tol la mereka ni..

sesat kedua kami selepas jumpa lagi 3 kereta kt Caltex..
belok kiri then terus jer..tgk kt MAP nape x jumpa2 kubur ni..
area rumah lepas kwsn kubur..
then, ada 1 kereta tersesat pegi terus sdgkan ktorg kete byk2 nih belok kiri..
die bole pegi terus...call2 mereka rupanya mereka yg x sesat..
jumpa kubur & sampai kt kenduri tu...
gelak ekekekek lah dalam kereta ni..

Pelamin 1st wedding...kt kuang..
terpaksa ganggu pengantin sbb sampai awl sikit..
gerbang entrance utk perantin..
sgt suka bunga ni...nice decoration..
lepas makan..kami zaassttt terus ke ampang..
wedding Din & Fiza...keduanya membe 1 asrama..

ni on the way berjalan ke kenduri..
Pelamin -2nd wedding...
sempat posing before perantin masuk..
lame na silat kt luar..
menu of the day...kenduri serve aiskem ni..
best sgt...
time tgh leypak2..akak yg bagi2 aiskem sampai ke meja ktorg..
then balik tu amik aiskem kt ice box...sambil jln ke kete kite mamam aiskem..
perantin makan beriya ek..so sbb nk pulang sudah..
terpaksa amik gambar kt sini..time org tgh makan beradab..
sederet tu..hamik!!
sekian sahaja....pulang dulu ya..
dah sampai rumah..cicir 3 membe kt rumah..
sambung bual & gossiping....rasa tak nak lepaskan mereka pulang je..

14 comments:

Lya Colours said...

kalau p wedding kan, benda yg paling di carik masa makan2 adalah pencuci mulut
mcm skrg kan musim panas
dapat yang hidangkan cendol ke, abc ke, tak pon lai chi kang, hoih mmg terbaekkk

oya said...

lya : terasa nak plak ABC...aritu aiskem..mcm kanak2 ribena plak makannya..hehe

nabilah_2908 said...

seronoknya konvoi ramai2 dgn kawan..sama la macma majlis kawan sy dulu...

bila sampai tk ingt makan..dob berbual je...yer la..dekat 2 tahun tak jumpa... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

little cart00n said...

da lama tak g wedding!
da tak ingat macam mana rasa nasi minyak!
hahahha

rossoneri said...

wow siap ada ice creammm

oya said...

nabilah : mmg sonok..ckp x henti..

oya said...

little cartoon : serius???

oya said...

rosseneri: BEST!!

AngahSayang2314 said...

wah gi kenduri ada makan ais krim yer.. sedapnyerrrrrr hehehe

oya said...

angah: yerp..SGT!!

ManjaIxora said...

wah.. x pnh2 kenduri serve eskrim.. canggih woo.. hohohoho

oya said...

manjaixora: sgt canggih

Zura said...

cantik 2² pelamin tue...

oya said...

k.zura: yg 1st sy chop..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails