Click...

Friday, December 17, 2010

totally frust

saya FRUST menonggeng..(sekali bagi Caption bapak besar..hehe)
terok bebeno rupe tertonggeng kan....
this evening ada  Music Bank Special...ada artis syok2...
[TODAY] LIVE MUSIC BANK: Super Junior, SHINee, CNBLUE, 2PM, BEAST, FT Island, KARA,Girl's Generation, Sistar, Rainbow,SNSD and More.....

okies saya naik hantu dah ni.....Dah start!!!
rasa nak pegi astro sbb astro dekat ngn office ni..
then nak tengok kat tv banyak2 tu...
nak channel 391 please!!

bila RERUN ek program nih..hamba nak cuti tengok...
today x dpt nk cuti..sebenarnya bole  jer apply tapi x terdaya plaks..
rasa nk suh mak tengok jer ni..tapi mak leh buat ape..
cakap group tu menari camni camtu kah...~lol~

x dpt tgk live abe hensem2 nih...
 cek mek molek jugak.....
permintaan kpd astro....boleh tak tolong rerun program ni byk2 kali...
repeat la tolongggggg....merayu kt astro mcm saya ni org penting aje..
astro pon x baca blog i ni...astro kalau ada mulut pon berkata 'ada aku kesah'....hehhehee...
punah harapan den...bawa diri ke KOREA langsuung moyan x sudah..ahaks!

mode : totally frust

6 comments:

rossoneri said...

memang xada repeat ke,dah cuba tgk kat astro guide?

cik helena said...

best SANGAT kee??haaa kan dah besar12 tu.hahaha

ManjaIxora said...

uiks.. live concert kah??.. x tau pun?? *FRUST gak*.. huhuhu

oya said...

rossneri: pasrah ni..kene sedut nnt

oya said...

cik helena: best sgt!!

oya said...

manjaixora: live kt kbs..*nanges*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails