Click...

Monday, June 18, 2012

Oppa's brother wedding reception at Flamingo Hotel..

Attended wedding reception adik my tunang..
Venue : Hotel Flamingo..
Area tu selalunya sgt lah traffic jam..


So my plan minta adik saya hantar ke hotel..
Saya bersiap2 dekat Melawati..
From Melawati to Ampang jalan tak berapa jam..
Tersampai awal..Apa lagi jadi urusetia la kita..

Before start tu lepak kat bilik PA..
Then kita ke Ballroom sesama..Uruskan seats pada orang yang datang..
Ada meja2 tertentu ikut nombor..Susah juga bila takde reserve table..aduyai!
Kiranya saya join adik2 my tunang bekerja..Macam tuan rumah plak kita ni..
Zizan Nin pun datang..Adik oppa dayah huru-hara bila Zizan Nin datang..Suka la tuh..

Perantin nak masuk ballroom dah..
Tugasan pun ala2 hampir settle..Mari duduk..

Tak duduk dengan oppa..Sebab oppa duduk kat meja beradab..Mengadap saya..
Saya plak membelakangkan dia..Saya duduk dengan saudara oppa baru kenal mlm tu..
Okay ada la geng borak sakan..Syukur mereka ni agak sekepala..

Oppa bagi ucapan..Bakal menteri konon tu..

Dah makan bagai perantin pun tukar baju potong kek..



Last sekali perantin nyanyi..
Time tu orang dah nak balik sebab dah agak lewat..
Majlis start lambat..haih!


Saya pun turut serta salam menyalam..
Jumpa atuk oppa..Nice!
Last sekali dapat lah bergambar sekeluarga..saya yg penyibuk ni ada jer kan..
Adik dah sampai dengan mak & cousin2 semua..
Ramai plak ambil saya kat hotel ni..hahaha..

8 comments:

Lya Colours said...

cantik gown macam retis gituu

oya said...

lya: haah glam uols..

|| NaFiRaa || said...

bakal pengantin pon sweet..:) hehehe

oya said...

oya: hehehe..

nabilah_2908 said...

wah grand nya majlis ni.. ;)

Kakzakie said...

Tak lama Oya punya turn mereka pulak busy...

~ l.a.d.y.b.l.o.o.m ~ said...

patutla beria crk tudung silver..hihii

Sabrina said...

salam oya, im sabrina, bole tumpang tanye which vendor adik ipar u hired? coz my reception will be at flamingo too. Jatuh hati with the hall/ dais deco. If u dont mind to share :).

Look fwrd for your reply.

Rgds,
Sab

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails