Click...

Friday, June 29, 2012

Fly to Sabah

My sisters fly to Sabah..
Kita kena tinggal..Sedih!
It's okay..Time kecik2 pernah pergi sebenarnya..
Dah besar ni tak jejak lagi..

Balik nanti..Confirm dapat banyak Udang Galah..
Future brother in law memang suka bagi macam2..
Sampai kan my fiance pun dapat..Nice kan..

This time my adik follow my kak long pergi KK..Seronok la tuh..
Sebab she memang teringin ke sana..
Yang tak sangka..1st time fly mereka berdua jer..




Oppa...kita nak pergi mana..Maldives kan..hahaha..
Takpe lah kalau tak ke Maldives,kita ke Barcelona pun okay...muahahaha*evil laugh*
Tak salah kan verangan..aduyai!

4 comments:

Mummy Chubby said...

Tak penah lagi Mummy jejak kaki ke sabah...teringin gak nih.huhuhuuu...

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat gi ke pulau2 kat sabah.. cantek2 kan~

Kak Imun said...

Salam, oya. Wah, seronok mereka kan, dpt jalan2 ke sabah. Nant oya dtg la ke sabah juga. hehehe...

Ecah Ecot said...

ecah nak gi mabul......seronot tgok chalet ats air...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails