Click...

Wednesday, June 27, 2012

Meeting dengan orang kampong

Last Saturday teman mak pergi meeting..
Rupanya meeting dengan orang kampung..
Scene tu macam dalam meeting cerita hantu kak limah tu..Tak sangka..

New experience..
Yang saya tak puas hati pakcik2 yang duduk ala2 macam ketua tu..
Seorang dua tu jer la boleh hisap rokok time meeting..Ape kes?
No manners..Very rude..Menyampah la dengan dia..

Alkisahnya pasal tanah getah..
Dengar tu ni..End up takde penyelesaian..
My mom pun geram la terus bersuara..
Atuk2 ,nenek2,pakcik2,makcik2...
Selamat orang2 kampung situ bijak..So cannot tipu2 hokay..
Diorang sempoi jer tapi rupanya ramai kerja menarik gak..

Cuma bila dah kat kampung  low profile la kan..
Macam2 tempat la diorang duduk sekarang..Ramai kat KL kot..Kampung diorang yang kat sana..
Semoga ada lah jalan penyelasaian yang pasti & satisfy kat semua orang kan..

Until everybody


6 comments:

|| NaFiRaa || said...

paling tak suka kalo gi meeting ade org nak tunjuk hebat.. bukannye nak bincang dan dapat persetujuan bersama.. geram~

mario said...

eh..bukan kat kl tu ramai org kg ke...tak caya tunggu raya..
tp meeting takde result mmg penat la kan...

haslina said...

moga di permudahkan nanti. amin.

oya said...

nafira: betul sekali

oya said...

mario:hehe betul la tu..letih2

oya said...

haslina: terima kasih..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails