Click...

Monday, June 11, 2012

My bestfriend jadi My saudara

Last Saturday..
Ada majlis kenduri doa selamat dekat rumah Uncle Zahar & Aunty Noni..
Mereka ni bukanlah saudara rapat tapi our family close with them..

Relation : Aunty Noni adik kpd Uncle Halim husband kpd MakDek
                  MakDek adik kpd Ayah saya..Aunty saya la tu..


Apakah nama hubungan macam tu..Saya pun tak tahu nak cakap apa..
Kitorang agak rapat dengan Uncle Halim's big family..So, kami pergi ke majlis itu..
Dah settle semua,makan2 time..

Sekali ternampak seseorang..
Eh,tu kakak faiz(my bestie)..Belum 100% confident..Mana tau pelanduk dua serupa..
Tengok her sons yang kembar tu..Sah..Approve 100% kakak faizan ni..

Then, pergilah tegur..Borak2 sikit..
Rupanya husband kakak faiz ni anak saudara Uncle Zahar..
Kiranya Uncle Zahar pakcik mereka..What a small world..
Walau bagaimanapun me & faizan bukan lah saudara dekat2 pun..
Bau2 bacang jer..hihi..

Baju kotak2 tu la orgnya..
 

4 comments:

Lya Colours said...

pi mai pi mai tang tu. hehe

oya said...

itu la nya...

haslina said...

mmg best klu jumpa sedara mara ramai2. tetiba ada kawan2 yg kita kenal rupanya bau2 bacang. boleh ajekan.

oya said...

belasah je kan..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails