Click...

Thursday, June 21, 2012

Wedding Hall - Booked

Orang kata kita kena booking hall awal..
Kalau boleh setahun sebelum the event day..

Actually we did choose date before bertunang lagi..
Oppa called me & cakap dah booked hall untuk belah dia..
Saya dengar jer rasa macam alamak kita belum booking mana2 hall lagi ni..
Bila dah set date,terus booking hall..Takut full nanti kan..

Alhamdulillah dah booked hall..
Hopefully everything going to be okay..
Mula2 nak date lain..tapi ok juga la date yang dapat tu...
Nak tau ke kat mana...Jeng jeng jeng...Tunggu!!!!!!

Pernah attended wedding kat hall tu..
Nice juga la..Fully carpet & ada aircond..Okay la kan..
Diorang ada suggest nak ambil segala meja & hiasan dengan diorang ke mcm mana..
Still thinking about that..

Next week rasa macam nak singgah update status macam mana..
Booking hall je kita ni..lain2 memang tak buat apa pun lagi..



16 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

selamat membuat persiapan..saya dulu pun book awal..6 bulan sblom majlis berlangsung :)

Lya Colours said...

book awal2 bagus. takut last minit dah penuh pulak

Hidayati Farhan said...

lambatnya saya.... tahniah kak oya. hehe. happy preps ya.

thisni3zahata said...

Besonyerrr Hall..hu3..bagus sbnrnyer book awal2..kite dulu smggu lps tunang dh book date & theme kaler kawin kat mak andam..senang..boleh pk mende lain plk..huhu

Mummy Chubby said...

mmg kena book awal2...
p/s: jgn lupa jemput ye...

oya said...

terima kasih mawar..saya awl 8bln rasenye ni

oya said...

lya: kan...nnt lg pening

oya said...

yati: thanks..xde la lambatnya..

oya said...

thisni3zahata: biase je hall tu..sng ek gitu

oya said...

insyaAllah mummy..;)

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. rasa cam dh dekat jek tarikhnye..hehehehe..

oya said...

nafira: xde la dkt mana

nabilah_2908 said...

alhamdulillah...dah selesai bab dewan...takpe...satu2 eh... moga Allah permudahkan segala urusan.. :)

oya said...

thank you nabilah..doakan yang terbaik k

BIE said...

hye2.. singgah blog oya. :) sokey dear.. planning biar lambat asal selamat kan.. hehe good luck dear :))

oya said...

thanks BIE..moga2..amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails