Click...

Tuesday, June 05, 2012

My new sandals-> ipanema

First time dulu I bought ipanema sandals for birthday gift..
I bought 2 sandals..Then I suruh Kak Long (birthday girl) choose nak mana satu..
The one yang she tak nak is for me..
Selipar Ipanema sangat berjasa until now gagah di kaki saya..Love love..

Recently my cousin kerja part time sementara nak masuk UTM Semarak balik..
She worked dekat Stadium..Get discount bebeh..
She belikan ipanema for me..Thanks darl..
Actually nak itu la ini la but size memang takde stock la..
So, The chosen one..




8 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best slipa ni..
sy suke sgt..
selesa dipakai!

oya said...

leily : sgt!! tahan lama lagi tu..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

The best sandals ever ...love it :)))

Mummy Chubby said...

Mummy pun ada gak..tapak bunga-bunga & de fake diamonds..hehehee

Kakzakie said...

Kalau pergi kerja boleh pakai selipar macam ini kakak rasa ramai yg guna - selesa sangatkan...

oya said...

mummy chubby : mummy nye comel la

oya said...

kakzakie: betul tu tp nmpk selekeh kot la..haha

oya said...

mawar berduri: yeah sep!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails