Click...

Monday, February 28, 2011

this week = 'Week Blues'

Today, Monday blues as usual...
Perhaps, this week going to be 'Week Blues'..
Buat apa ye weekend...

Saturday
Got appointment with supervisor 10am..
Kali ni seronok sikit..Sebab dapat discuss dengan keadaan tak rushing..
Then, about an hour discuss sambil borak..
Balik & singgah OU nak usha camera la kunun..
But, unsatisfied sebabnya tak banyak choices & nak survey pon kedai tak banyak...
End up, beli roti makan sebab tak breakfast lagi..hehe..
Masuk OU, beli roti, balik...Parking fee still rm1 la kan..

Sunday
Plan nak ke Low Yat with my sister..
Morning, my mum kejut2 bangun nak jogging at Taman Metropolitan dikenali juga dengan Taman Layang-layang..
Bukan lah 100% jogging pon, mostly macam morning walk..
Stamina untuk exercise nih mmg lemah..Since sekolah ye kawan2..
Favourite game & teror pon dalam Volleyball..ha,nak kata ape..x perlu lari sangat kan..
After balik dari Tmn tu, dah siap2 breakfast...
Suddenly, tak jadi ke Low Yat sebab KL sesak...
Makanya, hancur harapan nak beli camera..aiseh!!

Current
In this week jugak, kene filter my time after keje..
Nak dating..nak tukar duit..nak beli camera...ha, dah ada 3 hari..
1 hari nak mengemas barang..1 hari nak finalized...
Complete 5 days before jalan2 InsyaAllah...

Thesis
Have to distribute questionnaire...Agak2 kan if saya minta tolong kamu semua readers jawab boleh tak..
Especially, pengguna bas & booking guna online ticketing  ...Korang rasa ok tak??

8 comments:

haslina said...

akak gi low yatt hari sabtu..boleh tahanlah org ramai...

ermm..fly pi mana ek?..

oya said...

ye ke..mmg salu rmi situ...
nak ke Bandung insyaAllah...kalu xde pape masalah..

Lya Colours said...

jarang sgt la naik transnasional
dulu masa zaman study, slalu naik mara liner je

oya said...

lya : tu ade online x

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

best nye dier dah nak gi jalan2


(^^,)❤..

AngahSayang2314 said...

wah penuh tul... gi bandung ke???

oya said...

yanie : alah die tu nk kawen

oya said...

angah: begitulah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails