Click...

Friday, February 25, 2011

nak order apa ye kat Paris.....

My friend punya boss pergi Paris 'LAGI'....
When is my time wanna go there AGAIN...
Europe trip...best !!!!!!!!!!!

So, my friend offer sapa nak kirim PM die..wah! I Like!!
NAKKKKKKK!!! pastu pikir apa ek..
Longchamp please!!! hehehe...ke LV ke Hermes ke Chanel ke Dior...cewah!
Then, ada banyak kat kepala nak tu la, ni la..
Please suggestkan apa yang best sekali nk order kat sana...
Picture ni my friend send tanya nak macam ni tak??

Cool friend kan..I tell you that the friend of mine is 'A Guy'..Yo Mizi !!!
Nakal2 gaks la dulu2...After married nih & koje PTD, nampak la responsible..
But mcm biasa la kan..Bile jumpa membe2, giler2 kembali..
Last time, he ordered 2 Longchamp bags for his wife... Comel !!
Okeh, dah merapu ke die lak..

The main agenda is 'Nak order apa ek?'
Last2, tak order pape pun...hehehehe...

Yesterday, tengah busy bbm chat group ngn dak2 aysk nih..
Issue : kenduri, masalah perparitan, bangga as KLites, traffic jam...
Terus my friend ckp... KL tu Kesesakan Lalulintas...adeh padan la sesuai ngn namenye..
Last2, cerita pasal travel...
Terkeluar phrase ni 'Jom Europe trip ramai2'..All pakat ckp Jom..
Sounds macam relax jer..hakikatnya SIGH !!!

9 comments:

haslina said...

beg patern itu mmg popular la nie...
syoklah dpt yg ori..
;))

oya said...

itu la tu...trend kn..

Lya Colours said...

kalo saya, saya suka kumpul fridge magnet. mintak tuh je. hihi

rossoneri said...

kamu kumpullah duit sikit sikit sikit.. heheheh...dia suh kirim tu,belanja sekali ke???...kirim je beg apa2..asalkan beg! haha

oya said...

lya : udah ade deh..

oya said...

rossoneri: kirim & kene byr..x banje..adeh

tot tot kecik said...

salam..


waah bestnye bleh order2..free x..?hehe..nk jugak.. :p

oya said...

tot : tak free pung...kene byr sih..

NOOR FATIN said...

cantiknya beg tu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails