Click...

Thursday, February 24, 2011

currency rate...........

Looking for better currency rate...
Kat mana ek rate paling ok..
Pernah tukar sendiri (selalunya Mak sponsor) kat Giant, Taman Permata...
Time tu nak travel to Perth, Australia...seronok time tu sebab rate rendah gila..
Terasa sangat bcoz time pegi Gold Coast,Australia rate tinggi nak mampus..

Then, lagi sekali tukar sendiri kat Midvalley...
Time tu jock & pot teman semata ke sana nak tukar duit nye pasal..
Lepas tukar terus balik..Sangat baziark masa sebabnya traffic jam x hingat time tu..
Thanks to them tolong teman..
Mengigil la nih tukar 3juta rupiah..hehe..Duit kepol2..Jutawan sekejap jer..

Lain-lain,tidak lah tau sangat...Kat mana lagi ek rate ok.
& mana tempat yang rate cekik darah..I have to avoid that places..
Currently, no time utk survey sangat..

Hope, it's going to be happen ----> 8 more days till the day....cecewah!

12 comments:

Hazzy Ishak said...

tak pernah tukar pun. kekeke

oya said...

hazzy : ye ke...okies...

ManjaIxora said...

uiks klu tukau duit rupiah mmg kaya.. juta2.. rasanyer kat midvalley yg murah skit.. sbb masa tukau dulu kat midvalley jer.. itu yg 2 thn lepas.. huhuhu..

*psst, nak gi korea ek.. kem salji sekepul dua.. hahaha

oya said...

manjaixora : same le kite experience tukr situ...bukan korea..korea lum lg..tmpt lain dulu nih...

Lya Colours said...

nak p travel mana ni

oya said...

lya : jeng je jeng...asia jerw..

AngahSayang2314 said...

hehehe gi bandung ke????

oya said...

kantoi..angah sgt teror...kite follow-mellow jer nih..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yanie tak pandai bab2 tukar duit nih hehhehe....

8 hari lagi nak ke cakpong2...


(^^,)✿ jemput datang ke aloq staq

NOOR FATIN said...

xpnh tukar jugak.. hoho

oya said...

yanie : yanie tawen ek..x dpt gi la

oya said...

fatin : hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails