Click...

Thursday, February 10, 2011

D'Aina Collection Give Away

Thanks to ManjaIxora yang tag saya...

Syarat-syarat nak masuk ni ialah :

1. Harus jadi follower Cahaya AinaD'Aina Collection
## Okay saya dah follow

2. Dikehendaki TAG 3 bloggers...
# Susah gak nak choose 3 only..Sebab banyak jer rasa nak tag...
# 1.Yanie
# 2.Cik Niena
# 3.Ieda Al-Habsyi

3.Harus letak link entry korang nih kat komen entry link nih D'Aina Collection GA
# Okay settle...

4. Kena letak Banner kat entry korang cite nih juga
#Kat atas tu banner...Comel !!!

TARIKH TUTUP : 20 FEBRUARI 2011

Sempat lagi nak masuk..Sila lah ke link yang tertera di atas...mane tau ada LUCK!!!

6 comments:

NOOR FATIN said...

gudluck!! :)

oya said...

thanks fatin

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

susah2 jer oya tag yanie

nway thanks yer

semoga menang

(^^,)

misluvcoklat said...

gudluck sis .
tuah ayam nmpak dkaki..
tuah manusia spa yg tahu kan..
hehe :)

ciEk NiENa said...

hai oyaa....
tenkiu yea tag sya.. :)
nty sya buat tag ni ye..
huhu
skung ni bizi sket..
btw, i really appreciate it.. huhu..
tenkiu3..

AngahSayang2314 said...

good luck

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails