Click...

Monday, February 21, 2011

shawl gypsy....

Currently, i'm so like the shawl gypsy...
I own 2..my adik own 2 but I'm borrowing them...
So jadinya 4 la akak ada....

But, tak cukup lagi jer rasa...Want some more...
Cari kat nilai 3..design dah tak berapa nak cantik..
Haish!! susahnya..belum usha jalan TAR lagi..
usha2 online shopping nih shawl gypsy 3 bulan lepas ado la..

Okeh, akak is very the outdated khen..But, tak kisah la janji suka...
Pernah la try tudung itu ini tak kena..tp shawl ni mcm terkena..perasaan sendiri lah..
Oh shawl...mana cik kak nak cari ekau...

 agak2 kat Bandung ada tak??hmmm.......

8 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

shawl ni lawo dan senang dipakai kan :)
PING ENTRI DI FACEBOOK - SENARAI PAGE DAN GROUP

oya said...

ieda : yup..xyah gosok..sendiri dah komot2..plg menariks part anting2 tu

Zura said...

kalau pakai shawl nie..kena kejar dek pencuri boleh jdkn senjata oya..

Normaliza said...

ramai dah pakai shawl camni kan. tapi saya tak berani lagi nak cuba. rasa mcm muka nampak bulat jek..hehe

Colourful life said...

kalu..pasal shawl nieh...CL x penah try lagi la.... tapi menber CL selalu ja... agaknya masih x da rasa nak cube benda2x cmgini lagi....tapi CL suka...Cnatik...Myb 1day..i try!! hihihi ^_^

oya said...

k.zura : uishhh...keselamatan kan

oya said...

normaliza : sy pon boolat..kite kene pakai awning keras & tajam..

oya said...

CL : marilah try

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails