Click...

Wednesday, February 23, 2011

welcome Queen & King....

semalam balik rumah jer..
lori besar ada di rumah...
2 katil kayu jati sudah sampai..
1Queen size and 1King size..
that's the bed yang my mum idamkan..Finally you got it!!!
cool jugak pekerja2 tmpt furniture nih kat Nilai 3..
sila lah ke sana..malay staff handle..
Negotiate,definitely harus ye...

Memang affordable...Happy with the prices given, siap bantai beli 2 katil..
Time tu..cakap la kat depa tak leh discount lagi ke..walaupun dah best price depa bagi..
Mak kata kat depa 'Sempena Maulidur Rasul'...
Depa kata itu dah best price..Ok kite bagi free gift..
Depa bagi free Rehal..orang tu ckp 'Sempena Maulidur Rasul'...
haish!!terkena balik plak...hehehe...
Nice..Rehal kayu jati..
 
what is your favourite bedroom...
currently mine more to Japanese/Korean style...
itu kat kat rumah yang bilik sorang-satu..
kat rumah yang kurang-bilik ni, tidur depan tv ye paling afdal for me..hehe..

8 comments:

ManjaIxora said...

ha'ahlah.. cantik rehalnyer..

uplodlah pic katil.. mesti cantik kan.. hohoho

oya said...

tu cth jer kak...nnt lah kite amik the real one sumenya ye...

Lya Colours said...

saya suka katil mcm hotel. ngeeee

rossoneri said...

hehe asalkan dia bagi free gift, kira puas hati lah

oya said...

lya : hotel mmg lena tido tmbh ngn aircon lg

oya said...

rossoneri : mcm suke kt free gift jer compare barang asal..hehe

AngahSayang2314 said...

cantik la....

oya said...

angah : big grin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails