Click...

Monday, August 01, 2011

Birthday Celebration -> Makan Dim Sum

 Santa mai awal for bday gifts yaw!!ke raya gifts too..
It's my birthday on 20th July 2011...
Siap apply leave nak celebrate tu..Tak pernah buat but it's good for your mood..
Bukan apa,Kak Ngah booking 2 nights stay at Quality Hotel KL...Bole la kan..
Jalan2 kat Jalan TAR,Sogo..Area sanun la..

Dah lambat update pasal mende ni...

Tuesday 19July tu, apply half day..Before check-in hotel tu xtau nak buat ape sgt..
Siap jalan2 kosong kat Sogo..Dunno why jalan2 kat Sogo..Tak nampak pape menariks..
Ke memang I don't feel like shopping ke mmg xde berkenan..
Tak pernah shop kat Sogo sbnrnya..Situ kan sesak yg amat..
Ada satu mende je beli kat Sogo..

That evening, sempat la swimming dgn adik..
That nite makan kat Sogo..
Cantonese Yin Yong..Begitulah..Ngan Yong Tau Foo..fevrite saya..
Mlm tu jenuh sume nak bg diri x tido..Makan aiskrim la..
Konon2 nak ucap tepat kul12midnite tu kan..tapi awal 5min gitu..Nice!
Then here we go,by the count of 1,2,3 nyanyian lagu Happy Birthday berkumandang..
Acara potong kek tetap ado walaupon dah selubung abih dlm selimut..

 Birthday cake made by My Sara..Adik..Thanks so much baby..


Wednesday morning,20 July..Package hotel selalu bagi breakfast free kan..
I love buffet..Macam-macam ada..
Dah makan,swimming dulu..Sebab nak bagi ketenangan kat perut plus nak  makan Dim Sum lunch time kan..
We had our lunch kat Sime Darby Cinvention Centre..CHINA TREASURE Dim Sum..

Celebrate with my family & mr.oppa turut serta..



Makan-makan Dim Sum 


Presents
I appreciate a lot..For acknowledgement & our memories..

From Mr.Oppa..
Pefume sangat sedap baunya..Best choice laling..Suka gile..





From My Sara
Handbag ada lace gitu..Konon2 vintage..My favourtites yaw!Suka gile..


From Kak Long & Mr-bro-in-law-to-be
Glamourous clutch..Suka giler..
Bila nak dinner nih tak sabar nak pakai..Event tertentu jer boleh..adeh!


My mom bagi tudungs..Thanks so much tudung cantik2..
Tak teramik gambo sebab belum pape tudung dah basuh dulu..


THANKS SO MUCH...
THANKS FOR THE LOVELY WISHES TOO..
LOVE U ALLS....MY FAMILY & FRIENDS..

6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wah bestnyer hadiah2 dia! :)

Lya Colours said...

syoknya byk hadiah !

oya said...

ieda : best2...

oya said...

lya : syok abih la konon..hehe

Zura said...

heppy bday oya...lambat wish lah...pdhal bday kite sama...hehe..

oya said...

thanks kak zura..comel jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails