Click...

Friday, August 12, 2011

I need shoes

I need shoes so badly...cewah!!
Kasut raya takde lagi nih..

Sandal yang simple..Sesuai for casual..

My favourites style..
Sweet color...I like a lot...



Mana nak dapat ni..kena la terjah Mall2 berdekatan..
Naluri nak ke Mall tu belum ada lagi..
Kalau dah ke Shopping Complex ni bukan kasut je beli kang..
Uishhh macam2 la..Shopaholic tu wujud dalam diri cuma dah insaf sikit..

Ceh! pada hal dah tak keje berhampiran Mall..
If dulu tu kerja dekat dgn Midvalley,asal lalu je kedai favourites mesti shopping..
Lagi2 nampak SALE..Muka wa la kerap kali kat fitting room & cashier..
Even kat klcc pon camtu, kasut kat Isetan tu dah hampir borong..*Ceh konon*
Putar balik zaman tu,every week beli kasut..*pantang tengok Sale*
Serius menakutkan...*boleh buat buku shopaholic gak nih..hehe*
Tengok movie shopaholic tu teringat diri sendiri..Sigh!!


***semalam berbuka Fish & Chips sara masak..curlass gituw

6 comments:

Zura said...

akak..itulah kasut keje itulah kasut raya kot..hehe..xplan nk beli kasut raya oya...hehe..

Mario said...

skrg kan tgh sale...cepat g soping...hehe

oya said...

k.zura : kasut keje kite takde..sbb opis pakai casual..

oya said...

mario : tu la..bile last day sale ek..adush!

NOOR FATIN said...

pehh cantik2 kasut tuuu. hehe

oya said...

fatin : tu la psl..banje me pls..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails