Click...

Wednesday, August 10, 2011

Nak usha Baju Raya la...

Actually saya ada banyak kain...
But manage to buat satu baju jer..Itu pon my mom tolong tempahkan..
Yang lain2 tu tak tertempah..Apa nak jadi ni..

Feeling2 tu macam nak beli baju raya siap terus..
But macam juga rasa tak payah sangat la..
Baju ada banyak menanti..
Almaklum baju kurung,kebaya bagai buat untuk pakai ke wedding membe-membe..
Konon-konon baju tak boleh sama setiap majlis..
Raya sekadar pakai 2 pasang..

Okay now just window shopping online dulu la ye..
Ada few baju yang berkenan..Segar mata..Lawa2..Cewah!
And the price shows..Bukan takat segar, Mata tak kelip-kelip nih..Hehe..
Standard price la kot..Ke online ni markup lebih sikit..
If gitu, better pergi Butik..Kelerz!!

Usha mata dulu..Then,usha duhit plak..

New arrival bawah ni from Ilsya Hijab tapi dah out of stock black color tuh
 Randomly...Blue ok plak..
 Grey memang pilihan di hati selalunya
Tiba2 rasa nak beli jubah or kaftan..

Below from  Butik Rina Salleh

Korang dah ada baju raya ke...Baju siap nak cari di mana yang best2 ek..

6 comments:

Lya Colours said...

sebelum puasa dah hantar tempah. hehehe

oya said...

same la satu baju jer..tgh pikir cukup ke tak..hehe..

Kancilbiru said...

kat facebook add azaulfa Rania...baju dia lawa gak...hehe

ciK LyndaWawa igUana said...

belanja saya baju raya 1!!!!heheheh

oya said...

kancil biru : thanks for the info ye

oya said...

cik lynda : hehehe..mampu senyum jer nih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails