Click...

Thursday, October 13, 2011

Nuffnang Premier Screening Movie : REAL STEEL

Thanks to Nuffnang for giving me free tickets to watch movie Real Steel..

Real Steel movie BEST !!!


Sy pergi tengok dengan Mr.Oppa..
Starring My hero , HUGH JACKMAN..
Tua2 pun handsome lagi..

This movie is all about ROBOT..
Sekarang IT semakin canggih..
The video game that we play at tv or pc boleh jadi real..
Play ROBOT game yang berada di depan mata..
Sungguh teknologi.. Maybe in 2020 the  robot might exist..Mana kita tau kan..

Charlie Kenton lakonan Hugh Jackman control the Robot to fight with another Robot..
Zaman tu, memang zaman Robot fight with Robot,controlled by human..
Nak dijadikan cerita, his ex-wife died & he need to take care of his son,Max..
Max is exactly like him..Serba serbi tau pasal robot..Cool gak!

Max meet extraordinary Robot..
The coolest Robot...Can detect human's shadow..
The Robot seperti ada feeling jer..
Max cool giler with his favourite Robot..
Siap menari2 bersama lagi..*Ini serius best wajib tengok ok*

Me like this kid a lot.....
Overall I think this movie best..It just the storyline part awal2 tu  a bit slow..
Ada part hujung2 rasa nak nanges..
Better watch it then you know..ecececeh!
Humor pun ada..Gelak2..comel ye..

8 comments:

ManjaIxora said...

kompom nak tgk citer nih.. x sabarnyer..

Lya Colours said...

saya ada dpt free ticket cite ni. bukan dari nuff la. show 11hb ari tuh. tapi malas nak p. bg amoi kat opis je. hehe

oya said...

manjaixora : tengoklah.. ;)

oya said...

lya : alo..awat tak nengok..hehe..

Mario said...

camana nak dpt tiket free ni ek...hehe

ciEk NiENa said...

wah, macam besh je.. nk tunggu dulu la, sebab nak donlod je.. heheh.

NOOR FATIN said...

bestnya dapat tiket dari nuffnang ;D

Zura said...

hugh jackman nie mmg hensem...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails