Click...

Friday, October 28, 2011

crochet & lace

Where to get barang2 nak buat crochet ek..Meaning kedai jahitan la kan..
Susah gak nak cari kedai jahitan pada orang yang kurang ke tak suka sgt menjahit..
Rasa nak cari lace pun ada ni...
Mak suka noks baju2,barang2 dibuat daripada crochet & lace ni..

Baju2 yg made from crochet pun santik..Ada macam winter clothes..
Baju ala2 untuk winter suka juga tapi weather sini kureng sesuai..
Knitwears memang favourite..Macam2 colors kita ada..
Dulu siap kumpul knitwears kat Zara..zaman2 mak suka bazir..bak kata org No commitment..
Lagipun MidValley tu dah jadi rumah kedua time tu..lepas Mid, KLCC lak rumah kedua..
Now,boleh dikatakan OU or curve la..

Planning nak letak crochet or lace kat kain chiffon..Baju kurung moden or kebaya or kimono..
I love kimono..Got 2 clothes ala2 kimono..1 dress & 1 top..



Nice kan...Nak cari cardigan lagi la.....Rasa2 nak try yang chiffon..Nampak gorgeus..
Colours pun main peranan penting ni..sukaaaaa!!! Go to ammarahijabi online shop ..Syokkk!!
Later I will put my collections..Knitwears & Kimonos k..Arigato!

10 comments:

Fikri said...

Aaa... xphm. lemah dlm fesyen. Hehe :D

nanieybarnieylurviey said...

sometimes reka2 sendiri pun nmpk cntik :)

oya said...

fikri : takpe..paham2

oya said...

naniey : a'ah kan..reka tu reti..nk jahit tu x reti camne ni..

Solihahazahar said...

haha actually tk suke sgt baju jenis tuuu. hoho

Lya Colours said...

yang hitam tu nice !

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

pakai kimono? misti cute je kan ? ..huhu

nik rosmawati said...

cantik la oya.lagi2 yang warna hitam tu :)

gadisBunga said...

cantik!!!! cantik!!!!

saya suka betul bende yang knitted cam crochet ni!

GnieSyazni said...

lovely..dulu gnie suke gak pakai knitted wear ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails