Click...

Monday, October 24, 2011

I am officially.........


Graduated & get my Master's Degree

Syukur alhamdulillah...

Thanks to my family especially my mom yg smngt suh smbg master time dpt offer tu mcm mls2 tp truskn juga,my sisters yg teman me buat keje smpi pg,my friends yg byk tolg,same2 harungi the craziness of study/assignments smpi 4pagi,same2 sush n sng,my oppa yg tolg n rjin dgr my stress psl tu ni & all of you for the lovely wishes.appreciate a lot :)
Capture the moments...
Credit to maro,nisa,ikin,kaklong for the lovely pictures..

Queue up nak masuk Dewan.. 2nd Batch rasmikan ni..


Close up sikit...
Lagi..nak tengok tudung betul tak..
Time duduk2 sempat bergambar..
Selesai sudah..Tea time..
Background over sikit..
Kanak2 riang lagi over..

with bonda terchenta

with kak long

LOVE !!!!!!!!!!!!!!

15 comments:

Fikri said...

Hoho.. TAHNIAH!!

Lya Colours said...

congrats! happy for you =)

cindir-rela said...

im officially........


ceh!!1 ingatkan tunang orang! hehehehe

:)

oya said...

fikri : terima kasih ye..

oya said...

lya : thanks beb

oya said...

cindir-rela : hehe..nak gak if camtu..doakan k..

ManjaIxora said...

congratss!!!

Mummy Chubby said...

congrats! rindunye mummy zaman uitm dlu...huhuuu

nabilah_2908 said...

seronoknya...!!!

tahniah...!!!! :)

NOOR FATIN said...

tahniah awak!! :)

ciEk NiENa said...

tahniah awak.. bestnya.. awak da ada master.. tahniah sekali lagi :)

haslina said...

tahniah dear. semoga maju jaya dalam bidang pekerjaan pula nanti.
;))

oya said...

thanks semua..luv uols..

nik rosmawati said...

tahniah oya :)

oya said...

thanks nik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails