Click...

Thursday, June 09, 2011

Travel to Korea

Travel period : 31 May 2011 - 7 June 2011

It was like a dream come true jejak kaki kat Korea..
Definitely I had fun..Travel with friends..
This time travel yang agak jauh sikit & lama dengan membe2..
Asalnya 4 persons = Faiz Rukia,Ida Masayu,Me & Angah..
Suddenly kawan terkembang jadi ramai sikit..

Plan nak travel ke Korea ni last year lagi..
The first day Air Asia launch ke Korea..And ada promo..
We grabbed that opportunity & dapat RM600 return..*Kelas ko maria..*
Everyone can fly & love on budget trip kan..
Bila dah booking tu, kita plan sesama kitorang..
Explorace kat website..Tanya2 orang..
Cari tempat nak stay..Buat schedule trip nak ke mane2..
Then buat sekali budget..So, boleh plan nak bawa duit berapa..

Alhamdulillah budget 2k including tmpt stay,fees,transportation,barang2 shopping memang sangat cukup..
Murah ke mahal tuh..
Nanti kita share experience pasal trip ni ye..


12 comments:

Khaliesah . said...

nak ikoooott :D

Lya Colours said...

seronoknya !!!!

difficult easy. said...

bestnyeee! tu baru upload satu je gambar tu. huhu. dah teruja.

NOOR FATIN said...

wow! koreaaaaaaaaa. upload pic banyak2 tau!

oya said...

khaliesah dh pegi la dear

oya said...

lya : sangat

oya said...

difficult easy : ha tu la..ade menyusul

oya said...

fatin : tgh process memilih

Zura said...

waaaaah..bestnye g korea...jgn lupe ole2 tau..hehehe..

oya said...

k.zura : dah pergi...

Mummy Chubby said...

huyooo...de jumpe bf korea yg encem2 x?

oya said...

mummy rmi sgt hensem tau.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails