Click...

Monday, May 10, 2010

bila pegi kenduri soalan wajib adalah.....

weekend lepas..
oya mcm x bape nk cuti la..
hari sabtu teman mak pegi wedding membe die..
then kitorang g wedding sedara..
hari ahad lak g wedding membe oya..

soalan wajib bile pegi kenduri...
especially pegi wedding sedara mara..

ha bila lagi??(yg ni jwpn mmg pelbagai..if x nk byk cite senyum jer la)
bunga telor dh dpt lum??

ape lagi ek soalan yg mcm ala2 wajib org tanya gitu..

14 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

paling tak suka soalan camtu..huhuhu!!

mahira oya said...

ye ke..hehehe..
susah nk jwb ye..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

soalan tu dah macam soalan wajib bahasa melayu dalam exam SPM kan?

kuikukuikui...sabaq yer la beb....

cik gebu pun selalu kena tanya....hehhehe

mahira oya said...

ha tu la..soalan cam exam plak..
subjektif..utk objektif..dah ada calon ke belum..
haru nk jwb kalo ada suh kawen..kalo xde kang lain plak..hehe
nasib still sabar lagi..

NARDtheNERD said...

selalu gak kena...
diorang mesti selalu cakap~..
"lepas ni kamu pulak"
i aminkan je..hehe~

BalqisShafiqa said...

memang soalan macam ni merimaskan.
say ni umur muda lagi, adakah sepupu kahwin, kita pun terkena sekali.
hanya sebab dia muda-muda lagi dah kahwin. (o_0)

cemomoi said...

tu soklan belum kawin

dah kawin soklan wajib bila nak ada anak

dah ada anak soklan bila nak bermenantu

dah ada menantu bila nak bercucu plak

gamaknya kalo dah ada cucu, ada brani nak tanya bila nak mati?

mahira oya said...

nard: ade gak sy jwb doakan la ye..
balqis: ye ke..cpt tol tanya..
cemomoi: mmg la..byk sgt tanya..
part bile ada anak sorg..tnya bile nk ade lg..
jawab jer seadanya..bile nk mati tu maybe dlm hati kot..haih!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

insyaAllah yank....
jodoh tu tetap ada
mana tahu...esok lusa dia mai...

hehehhee

mahira oya said...

cik gebu: ya betul..amin..

HaiDa HiDa said...

soklan tu mmg xleh lari.. "bila nk kawen??".. saya jawab "study pn tak abis lgi".. soklan lgi.. "bila nk abis study?? tak abis2 duk study.. ".. huhuhu..

Long Haffiz Long Hassan said...

hahaha..selalu gk kena cam tu..kui3

mahira oya said...

haida: hehe..bila dh abis study tu..asik tnya study kt ne..
long: tu la..kene bersedia je la..

Zura said...

dah biase sgt soklan cm tue...so jawab jelah "esok"...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails