Click...

Friday, May 14, 2010

adam dalam adamaya <---- dream guy

wujud ke adam dalam adamaya in real life...hehe..
mcm perfect guy jer kan..
baekkk...sweet!!!

byk adegan yg mcm....cute,touching..
ade org nk suami mcm adam..
calon menantu pon mcm adam..
everything kind of sweet psl adam ni..
cair!!!tergolek2...hahaha

but nobody's perfect rite...

ape yg best sgt psl adam ye..
ape adegan yg rase oh i like adam so much..cewah..

mcm ade org suke time adam ckp kt maya.."saya terluka wak"..very the touching..
ade yg suke kucupan mesra di kepala..just simple but cute..



gambar ni dipetik dari blog GTO...cool!!!

26 comments:

Mario said...

ada je adam yg bodo ni...tak pelik dunia sekarang ni...sedangkan yang jual bini pun ada... fikir-fikirkan...dunia akhir zaman ni ...
jgn marah ye just cdgn:buat arr popup komen...huhu

mahira oya said...

ye ke..bahaya betol tu..
oo..ade cadangan ek..nnt diusulkan cadangan tu..
nk kene check it out cane nk pop-up komen..

D'lla said...

1org dlm seribu..fuhh

aesthetic said...

hihi..klau dpt laki cm adam..memg dibelai mnje..x denye nk curg2..haha

mahira oya said...

d'lla: ada la ye...haih!
aesthetic:kene appreciate la kan..

Lovely Bella said...

heheh mungkin ada.. tp susah sgt nak jumpe.. tp kalo baik sgt mcm tuh pun susah.. nanti asik di tindass jerk hehe :)

mahira oya said...

bella: yg baik mmg ade..tp sian la plak kalau dpt isteri yg x appreciate..

izyani_azahari said...

haah. huhu. kalau bole, sume org pun nak suami cm adam. hahaha. baik, sweet, softspoken, sabar, hensem. ngeh~ tapi tu ar. wife pn kne appreciate. jgn smp lelaki tu berubah kan. huhu.

helena's said...

kalau lah dpt kan..huhu

Yuni Aisyah said...

sebenarnya tak pernah tgk cter adamaya nie cz mmg x dpt nak tgk..huhu..org sume dok kate n jaja yg cter nie best..so cam teruja gak nak tau..hehe

mahira oya said...

izyani : uishh ciri2 idaman ramai gadis tu..

helena : ade niat tu..hehe

yuni : tu la..cite ni bukan pompuan jer nengok..laki pon ade yg layan..hehe..tgk la kt website tv3..or ade link kt site lain..pastu laju kan part x best..haha..

Hazzy Ishak said...

suami macam ni sapa pun nak
heee

mahira oya said...

hehehe..tu la..
dpt ke tak jer..

`BaHa` said...

Reality check: Sape xnak suami yang perfect tapi are we perfect too in return? Mungkin kite jadi isteri tak berapa nak solehah pada lelaki sebaik macam tu kan, unfair to him.
hehe Maka besyukurlah dengan apa yang ada *wink*

mahira oya said...

yeah agree..
tibe2 jer terpikir..
if org tgk suami tu baik..
mesti nmpk kelemahan isteri
if isteri baik...
nampak lah kelemahan suami..

betul3 bersyukur atas apa yg ada dan hargai..
*big grin*

helena's said...

bukan,kalau dpt sumpah tak carik lain..haha niat tu penting.huakaka

Sharinginfoz said...

org cakap yang adam ni terlalu ideal, mana ada dalam dunia ni, kalau ada pun susah nak cari

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau ada lelaki yg mcm ADAM ni...alhamdulilah.....

mahira oya said...

helena: hehehe..jaga leklok..
sharinginfoz: tu la..watak semata2..hehe
yanie: yeah bebeh..syukur..;)

Mario said...

uikkk...camni baru best nak komen2...hehe

acap said...

bes ke citer ni?
xpenah tengok pun

mahira oya said...

mario best ke...
acap best..ramai tengok..hehe

gades ain said...

alangkah inda kalo ade ADAM mcm adam dalam adamaya nie. sungguh! seronok gile! tp mcm la ade plak kan. 1 dalam 1000 mungkin~ huahua~

Aidi-Safuan said...

adeih. dah nama pon drama jer kan. bukan kata 1 dalam seribu. 1 dalam dunia sekarang nih pon takde. adeihh...

rossoneri said...

hmmm..susah la nak carik...xmengharap pon dapat bakal husband macam nih..cuma kalau bakal husband ni baik sangat macam adam nih,payah gak,sbb rasa diri ni alahai cam xlayak je..

mahira oya said...

hehehe..yg pntg kite syukur ape yg ade..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails