Click...

Tuesday, April 13, 2010

musykil la....

just wondering la...
as a couple...

ni melibatkan contact each other la..
mana patut or wujud ke..

contact everyday???
contact twice a day??
contact 1 day per week...
contact once a month..

i need this kind of pills rite now..



OTTOKE!!!!!!

13 comments:

CheQ PP JoY said...

contact each day...to show him u miss him each second..tp xdekla msg dr pg bawak ke mlm bawak balik ke pg..rsenye agak cpt borink kot kalu wat begitu..hehehe

mahira oya said...

ye ke..selalunya la kan gitu..

adia said...

contact everyday kot. kena biasa kan before kawin camtu. nanti lepas kawin susah nak call pulak hehe. just my 2 cents.

mahira oya said...

erm...tu la kan..lepas kawen dh jmpe selalu dah..
kalau contact selalu byk mende tu nk ckp..

aMoR said...

apa pon bole jnji happy

mahira oya said...

just kene la both side happy kan..

sugar2 kapas strawberry said...

hmmmm..klu bila free ;)

mira amira said...

everyday.bru dye ase kita ingat dye slalu.
tp jgn la sampai 24 jam.. =)

mahira oya said...

free tu sudah tentu...
for 1 week mesti rest kan..hehe...

mostly org couple mesti everyday kan..
tp ade yg tak..xtau la nape..

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

hehe mcm saya dan makcik(sayasukahati.blogspot.com) dari first kenal sampai sekarang tak pernah miss kol malam2...kdg2 tu adela kalau hal yg tak dapat dielakkan...

selalunya apa yg diborakkan ialah dari segenap aspek...kalau tak dengar suare tak boleh tido...:)

mahira oya said...

ye ke...so sweet ah korang..dh bape lame tu..
siap x leh tido nih..

Shah said...

tak kisah berapa kerap asalkan dia tak rimas...

mahira oya said...

kalau kerap possible utk rimas..
kalau jarang call pon bole rimas ke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails