Click...

Friday, March 30, 2012

Movie Review -> Hunger Games

Movie Date with Ida,Khaty & Shima.
Geng wayang tak cukup korum.Kesian Faiz.
We watched Hunger Games.


Hunger Games is Awesome
Memang best.Gonna read the book

Every year ada permainan ni
Orang Capitol yang kaya-raya akan pilih pasangan girl & boy utk bertanding
Lawan2 bunuh2..Just ada sorang pemenang
Serious cool habis time diorang buat halangan2 guna teknologi.Kelerz!

Heroin Katniss cantik.She's the girl on fire.& she's smart too.
There is some part kitorang gelak2.
Overall kita akan nervous & rasa takut2.Bukan cerita hantu.
Cuma banyak saspen seprais moment mcm tu.Boleh terkejut.
For those yang takut darah ke bunuh2 bagai better jangan tengok k.
Games ni memang gila lah.But the best part ada sponsor segala.

My cousin dah beli semua buku berkaitan cerita ni.
Nana,can I borrow all the books?

6 comments:

Lya Colours said...

hari tu masa tengok 7 petala cinta pon ada iklan cite ni. mmg nampak best. nanti nak p tgk jugak

oya said...

lya: sgt best.sila pegi tgk k.

cindir-rela said...

best kan oya!! :) i luv it to0..plus the heroin is super cute!

mario said...

tak sabar nak dlod...hehe

oya said...

cindir-rela : a'ah..x sbr nk baca buku plak..

oya said...

mario:amboi2..tgk jgn x tgk..tp tkt tgk yg dload x sebest kt wayang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails