Click...

Thursday, March 15, 2012

Lunch Date at Midvalley + Nilai 3+ Japanese Moments

3rd March 2012

Date with Mr.Oppa
Every 2 weeks baru dapat dating.kesian kan kitorang.
We decided lunch together-mether at Dubu Dubu Midvalley.Korean foods.Oppa's favourite foods.

Then,petang tu balik TTJ
Niat nak pergi Nilai.But tak sempat dah malam pun.

4th March 2012


Jalan2 with my mom.
Pergi Casa Moda Sale ,Jakel Seremban.
Memang best juga la.Melabur dalam 500++.
Beli baju untuk wedding orang lain.Ada theme color gituw.
Anggap itu sebagai Baju Raya.
Lepas luncheon,kite gerak ke Nilai.Ok kali ni jadi.

Masuk KK Home Deco.Banyak giler flowers cantik2.Geram sungguh.
Dalam tu jer dah 30mins ke sejam.
Then masuk few kedai jual bunga,doorgifts,hantaran punya barang2.
Tak beli pape sangat pun.Survey2 je.
Yang beli,hiasan bunga untuk kat rumah.Tu je.Hahaha.


10th March 2012

Attend wedding kat Klang.
Then petang2 tu tersinggah OU.
My adik nak cari barang.Boyfie die pun turut serta.Kelerz tak.
Survey lagi.Tengok tu tengok ni.

Yang dibeli baju adik kat Forever21.
Shopping kat Daiso Japan.Seronok plak Daiso kat OU tu.Macam2 ada.
Berapa lama entah kat dalam tu.
Then kite beli Sushi.Baru lah Japanese moment kan.Cool!

11th March 2012

Kenduri Jiran sebelah.
Jumpa my friend Mizi & his family.
Ambil barang from London.Suka sangat.
Barang tak leh nak reveal lagi ye.Jeng jeng jeng.



That's my weekends...Cewah!
Weekends ni nak buat apa ye.Oooo kena ke KLIA.
Later cerita...See ya...

6 comments:

haslina said...

dubu-dubu tu macam sedap je makanannya Oya.
insyallah nak mencuba nanti.

wah da prepare baju raya. hehehe. betul tu klu da mahal2 gitu sekalikan je leh guna utk occasion lain kan.

sungguh 'kuat' bershopping adik sorang ni yea...

dhiera said...

jakel buat sale kan skang.. menyesal beli bridal satin cepat~

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

bila samapi kat blog oya misti prut berdondang sayang ...hihihi

oya said...

haslina: sila try k.tu la baju2 tu baru je tempah.mmg kuat pokai akaknya.

oya said...

dhiera: a'ah..murah gilers.

oya said...

mawar berduri: hehe.lapar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails