Click...

Friday, March 02, 2012

Friends Gathering..Potluck at Zente's house..

Family Gathering belum sampai bulan 3 lagi dah gather quite few times
Ini Friends Gathering plak.Since ramai dah kahwin.Tinggal a few je yang single including me.
Kita jarang berjumpa.Dulu jumpa sebab attend wedding kawan2 kan.
Now,birthday party anak2.Itu pun bila berkesempatan.


Gathering with My Uni friends yg kita biasa lepak2 together dulu time kat Uni.
Agenda-> Potluck..Fikir punya fikir..I brought Sate & Homemade Chocolate Scoop cakes..
Other menus -> Kepsi,Nasi Goreng,Otak2,Keropok,Kerepek,Sumi & etc.

The only picture yang saya amik..haha..

Siapa yang ada ye.Baha,Zaila,Pot,Yan,Yien & of course tuan rumah Zente.
Yang lain adalah husband2 & their kids.Dulu2 gelak2 kita borak sesama kita.
Now,ada pertambahan sikit gelak2 dengan telatah budak2.Cute sangat!

From camera Baha ..Saya edit saja2 gambar ni..

 

One more gambar cilok lagi..
Gambar baby2 banyak saya tak amik..Kang terover sgt plak kan..



Have a great time with them..Sesekali jumpa kan..Chill2 gituw..

**Nanti cerita pasal Geng Movie..Awesome!

12 comments:

|| NaFiRaa || said...

bestnye wat potluck..kalo ramai2 camtu pasti meriahkan~

oya said...

nafira: a'ah..seronok!

NARDtheNERD said...

awww potluck. i sukee. :)

~AmyLiana86~ said...

wah meriah..hihi

dhiera said...

best kan dapat lepak2 dengan member-member uni dulu~

ciEk NiENa said...

wah, bestnya friend gathering, nanati dah keja, bley la sya wat ngn kawan2 plak.. huhu

oya said...

nafira: a'ah meriah..dgn kids menambahkan kemeriahan..

oya said...

nard: kan best kan

oya said...

amyliana: harus gituw..

oya said...

dhiera: best sgt sbb sush pun nk jmpe

oya said...

ciek niena: awak kene tau..keep in touch gitew

Zura said...

meriah bile berkumpul sama2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails