Click...

Monday, May 09, 2011

wedding wany & karaoke at e@curve

Last Saturday ( 7 May 2011)

Pergi ke kenduri kahwin Wany..
Kenduri kahwin...The place and time where the old friends gather...
That day sangat serabut..Saya lupa nak balut hadiah & wedding card miss place..
Inilah akibat bila semuanya beli terlalu awal..
Normally beli memang last minit...Besok nya wedding, the day before singgah Mall..
Ida sampai jer baru terhegeh nak balut..Nasib ida tolong..Thanks ya..

Then, gerak dengan Ida ke rumah Faiz sejengkal jer bila traffic light hijau..
Dah pick up faiz, jumpa Dr.Zahirah..We called her Adeq since hostel dulu..Her 1st time kemunculan,doc kan busy gilers..On call ajer..
Konvoi bersama ke Shah Alam..
Lepas jumpa doc Adeq, ambil Angah & Izza kat komuter..Sorry berkurun tunggu..

Hanim called...
Anim:Ko kat mana??(supposedly dah sampai sebab plan kul1 kat rumah wany)
Me : On the way lagi
Anim: Sama la..Ko dengan siapa??
Me: Dengan Ida,Angah,Izza,Adeq,Faiz 
      ( Tiba2 terpikir eh ramai pulak 1 kereta,sdgkan 2 kereta..so terus cakap)
       Aku bawa bas...
Anim : (Gelak sakan) Aku dengan Boy..Aku naik motor...(Pada hal kereta)..

Bila dah jumpa ramai2..Sangat havoc,kecoh sakan..
Ada di antara tu, tak jumpa more than 10 years..Lame naw...
Dah tak kira kahwin ke mak orang ke..Kite bile jumpa terus jadi macam Form 5 balik..



Lepas wedding...Pergi release tension..Hangout together-mether..
Karaoke session kat e@curve..1st time karok situ..
Caya tak caya.. Doc pon turut serta..katenya excited sgt nak hangout bersama..
Sebab dah keluar kandang..So meroyan la nyanyi sakan & talk2& makan2..
Izza Ratu Dangdut pon paling excited..Dia lah solo nasyid zaman sekolah dulu..
Now, asal pilih jer lagu Dangdut..heee..Izza berdarah manis..



Have fun with uols...
Everybody laughing,smiling,talking all the time..
Ceria & Kecoh gilers.....
Kecoh2 nasib pelamin tak runtuh noks..
Tapi memang gegaran bilik karaoke macam buat konsert je..

3 comments:

Zura said...

g karok pakai baju kurung...layan je lah...

iedayah said...

wa..bestnye...

Mario said...

wah...skrg ni kawin dah tak tunggu cuti sekolah ek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails