Click...

Tuesday, May 24, 2011

Nervous + Worry + Serabut..

Emosi tak tenteram kekdahnya..
Time for the trip dah nak sampai..*Nervous*
Thesis for format checking dah dapat..*Lega sikit je 5%..sikit bebenor*
Have to meet up supervisor untuk level seterusnya..*Hope ok je*
Before next week nak kena hard binding jugak2 kalau boleh..*NERVOUS*

Doa agar segalanya berjalan dengan lancar..amin..

Feel diri ini serabut..Nak buat itu,nak buat ini..
The trip yang agak super-excited,jadi merudum kejap..
Sebabnya report lebih penting now..Kerisauan tak terhingga..
I think ada tak cukup tidur this week..Ke sana,ke mari..
Student's life..Stress but bila dah lepas tu, mula la nak rindu..
Now, takde nak rindu sangat ye..Lintang-pukang tension ado la..



4 comments:

Zura said...

harap sume tue berakhir..hehe

ciEk NiENa said...

oh, rindu saat2 serabut buat assignment.. huhu.. btw, semoga berjaya yea awak.. huhu

Lya Colours said...

good luck =)

AiDa AzRyN said...

hope berjalan dgn lancar! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails