Click...

Thursday, May 19, 2011

Konsert Ramli Sarip & Man Kidal.....


Gotcha !! Wedding at Dewan Perdana Felda..
My mum's friend punya daughter yang kahwin..
2nd time mereka ada kenduri & buat kat situ..
2nd time amik Ramli Sarip lagi but this time ada Man Kidal..
Datuk Siti datang juga sebab my mum's friend ni kawan dengan Datuk K..same keje bank dulu..

Last time, seats dekat dengan VIP..
This time, dekat depan stage...Memang layan abis la jamming Man Kidal & lagu2 Ramli Sarip..
Ada sorang my mum's friend  memang tengok dengan fokus..Ambil gambar setiap lagu..*macam bila tengok gambar tau lagu apa depa nyanyi..hehe*






The food was nice..I like the prawn & fish..Nyum! nyum!
Ada raja juga datang...So ade lah part mencemar duli..
Grand & kinda formal..Nasib ada konsert from Papa Rock..Syok woo..

2 comments:

Lya Colours said...

wow papa rock gituuu

NARDtheNERD said...

nak buat wedding kat dewan perdan felda tu jugak lah...

ehehe
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails