Click...

Monday, April 11, 2011

Sorry + Hectic

This week, hectic week for me.
This week, I'm going to submit my thesis.
Memang serabut.Banyak jugak la nak siapkan.
Ni dah macam Zombi.Tidur tak cukup.Bangun pagi jer buka lappy.
Be strong & Do the best k.

A lot of moments to be shared.
Yesterday chilled with Bride-to-be & ala2 Bachelorette Party session.
We ate at Itallianies.Nanti cerita.
Try my best bagi plan menjadi.Dah takde date lain dah.
Setakat ni pape plan,me is okay to plan/join.
Tak mahu mengecewakan kawan2.Macam baik jer kunun.
Unless, memang betul2 terdesak.Sorry,sorry,sorry.



p/s: Sorry kat The winners di atas ke'lambat'an..Stuff dah pack, penghantar laks tak terhantar lagi..
     If pape, Next week baru dapat send..This week x dapat cause thesis & nak balik Johor for tahlil..

8 comments:

Lya Colours said...

saya pon dulu pernah merasa kepenatan bila nak submit thesis ni. tapi once dah viva, legaaa gilaaa

nabilah_2908 said...

terasa kesibukkannya...

take care dear..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

haslina said...

gud luck dear. semoga di permudahkan.
;))

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

aduyai...minggu2 yang sibuk.... -__-

oya said...

lya : tu kewajiban kn..

oya said...

nabilah : memahami...;)

oya said...

haslina : thanks sgt

oya said...

mawar berduri : mmg tersangat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails