Click...

Friday, April 08, 2011

Sempena Formula 1.....Havoc !!!

Semalam nak check Celcom broadband dekat klcc..
Pekerja Celcom tak mesra alam langsung..Nak tak nak jer layan..
Memang mostly customer kena macam tu..Hello makcik pakcik Celcom hang nak kerja ke tak..
Sakit hati ajer deh..But before this perkerjanya ok..Ni muka2 baru..
Lupa nak amik evaluation form tu..Nak nyah korang..cewah!!

Oleh sebab x dapat buat pape..Modem is rosak..Then staff tu cakap mcm hape jer..Mak cabut la..
Dah sampai KLCC pun kan..Alang2 tuh jalan2 la sikit..
Okeh ada kereta Formula 1..Dapat pelekat kereta tu banyak gells..Toce2..
Snap pics la kan..Susah tau nak sampai KLCC..hahaha..kunun!!
Semenjak dah tak kerja berhampiran sana memang jarang la kan..







Then, akan ada Konsert di sana tonite & tomorrow nite..Gempak juga la artis nya..
Wonder Girls ( Nak tengok!!!), Yuna, Hoosbastank,Bunkface & ramai lagi...Free hokay..
Confirm sesak, ramai gilerssss....Saya tak dapat pi oleh sebab thesis ni memanggil2..Sigh!!
Pergi lah you all...Tell me what happening..Buzz me ya..hehehe...

tapak Konsert..tak clear..But nice!!

7 comments:

Zura said...

kalau dulu group sauber petronas kan...lah nie mercedes GP petronas ke..???

Rina Rossoneri said...

kaya betul dorang bayar wonder girls n hoobastank kan, kasi free konsert..

zahidah dihaz said...

kenapa wonder girl? kasilah snsd ke, cnblue ke, ft island ke...tak pun u-kiss pun jadilah....hehehe



New Entry: Eklusif | Temubual Usop Welca dan Hot.fm

zahidah dihaz said...

kenapa wonder girl? kasilah snsd ke, cnblue ke, ft island ke...tak pun u-kiss pun jadilah....hehehe



New Entry: Eklusif | Temubual Usop Welca dan Hot.fm

oya said...

k.zura : a'ah..schumi plak tuh

oya said...

rina : duit tiket f1

oya said...

zahidah : me setuju

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails